Βαθμολογία

Η Κοινωνία Ωρα MEGA κάνει πρεμιέρα - Πώς απαντούν οι υπόλοιπες εκπομπές;

Στις επάλξεις επιστρέφει από Δευτέρα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη κόβωντας πρώτοι το νήμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ίσως της πιο ανταγωνιστικής των τελευταίων χρόνων.

Μάλιστα, η “Κοινωνία Ωρα MEGA” και το επίσημο δελτίο τύπου του καναλιού που έφτασε για να μας ανακοινώσει επίσημα την πρεμιέρα της εκπομπής γιατί ανεπίσημα σας είχα ενημερώσει πριν μερικές μέρες πριν στο tinasmess.gr, εμπεριέχει και μια ανατροπή στην ώρα.

Κι αυτή η ανατροπή δεν είναι στην ώρα που θα ολοκληρώνεται η πρωινή ενημερωτική εκπομπή, όπως περιμέναμε, αλλά στην έναρξη. Ετσι, η Κοινωνία Ωρα MEGA αντί να ξεκινά στις 05.30 όπως συνέβαινε πέρσι, δεδομένης της φετινής μείωσης της διάρκειας της εκπομπής λόγω του “MEGA Καλημέρα” της Ελεονώρας Μελέτη, θα βγαίνει στον αέρα το πρωί μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 05.00 νωρίτερα από κάθε άλλη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Ετσι, μπορεί να χάνει περίπου δυο ώρες από τη συνολική διάρκειά της η Κοινωνία ώρα MEGA καθώς από τις 6 Σεπτεμβρίου το MEGA Καλημέρα θα ξεκινάει στις 8 παρά η Ελεονώρα Μελέτη με την παρέα της, αλλά γίνεται η εκπομπή που θα λέει την πρώτη καλημέρα στην ελληνική τηλεόραση από όλα τα κανάλια. Σημασία έχει να δούμε πως θα επηρεάσει η κίνηση αυτή τον ανταγωνισμό και αν θα υπάρξουν και άλλα κανάλια που θα την υιοθετήσουν στη συνέχεια καθώς μερικά χρόνια πριν είχε συμβεί το ίδιο με τον ΣΚΑΪ που έσπευσε πρώτος να θέσει στο τραπέζι το 05.30 και στη συνέχεια ακολούθησαν σταδιακά και όλοι οι υπόλοιποι πρωινοί “αντίπαλοι”.

tinasmess.gr