Βαθμολογία

Καλή εμφάνιση στο φιλικό του Φαλανιακού

Ο Φαλανιακός έδωσε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στη Φήκη Τρικάλων την Πέμπτη (19/8) κόντρα στην τοπική ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Ο Φαλανιακός του Κώστα Νεμπεγλέρα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχε τέσσερα γκολ και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Μπορεί να αγωνίστηκε κόντρα σε ομάδα παραπάνω κατηγορίας αλλά την κοίταξε στα μάτια. Τελικό σκορ 5-4 για την Φήκη.

Το 0-1 σημειώθηκε στο 2’ μετά από ωραία συνεργασία του Καραμπούζη με τον Μπλέντι Μούτσα να σκοράρει. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 2-1.

Στο 50’ έγινε το 2-2 με τον Σπύρο Ιωαννίδη. Το 3-3 σημειώθηκε από τον Λάϊο ύστερα από κόρνερ. Και το 4-4 πέτυχε ο Αντωνόπουλος με πέναλτι. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πέτυχαν και το πέμπτο γκολ για το τελικό 5-4. Για την ομάδα των Ρούσσα-Μανούρα δύο γκολ πέτυχε ο Μωραΐτης και άπο ένα οι Γερεντές, Μπέτσας και Γεωργάκης.

ΠΟ Φήκης (Ρούσσας - Μανούρας): Ράπτης, Τεντολούρης, Τζέλης, Δρόσος, Μωραΐτης, Γεωργάκης, Ιωάννου, Σκαρλέας, Κοντογιώργος, Μπέτσας, Καλαμαράς.

Έπαιξαν και οι: Τσιάμης, Τάμπος, Γερεντές, Δούλαλας, Μπακάλης, Θεοδωρόπουλος, Μακρής.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης, Πανταζής Γ., Γιαννακόπουλος, Λάϊος, Μπλέντι, Νάστας, Μπλέντι Μούτσα, Πανταζής Η., Σεμπάστιαν, Γαρυφαλλόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Αντωνόπουλος, Ιωαννίδης Σπ., Λόλας, Καρακίτσιος, Πρίφτης Φάνης, Ξεσφίγγης, Μαριγκούδης, Ντιντής.