Βαθμολογία

Κλείνει το «μάτι» στην εξάδα η Δήμητρα Γιάννουλης (PICS + VIDEOS)

Η Δήμητρα Γιάννουλης έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις εβδομάδες περίπου την προετοιμασία της ενόψει του νέου πρωταθλήματος που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Είναι μία παραδοσιακά μεγάλη δύναμη στην κατηγορία και παίζει σπουδαίο ρόλο στην σκακιέρα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Το δικαίωμα αυτό φυσικά της το δίνει η ιστορία της, που αριθμεί τίτλους, πρωταθλήματα και κύπελλα.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 - 2022

Πίσω από την μεγάλη ομάδα είναι μία μεγάλη ακαδημία που αριθμεί 110 παιδιά σε όλες τις κατηγορίες των υποδομών, όπου έχει σπουδαίους προπονητές που αγωνίζονται για το μέλλον τον παιδιών.
Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να έχει ένα κράμα έμπειρων αλλά και νέων παιδιών που ανεβαίνουν από την ακαδημία έτσι ώστε να κάνουν ένα σύνολο ανταγωνιστικό και φυσικά δεν παραβλέπουν και τα ταλέντα που κατά καιρούς εμφανίζονται στην ομάδα.

">http://

Η διοίκηση παραμένει για 4η χρονιά η ίδια με πρόεδρο τον κ. Γιάννη Κουβούσογλου και φυσικά και τα άλλα αξιότιμα μέλη που απαρτίζουν το Δ.Σ. και βοηθούν ο καθένας από το πόστο του. Η αλλαγή έγινε στον προπονητή όπου μετά από το πολύ καλό πέρασμα του κ. Νίκου Χρόνη, όπου άφησε το στίγμα του με τον καλύτερο τρόπο, προπονητής ανέλαβε ο γνωστός πρώην παίκτης της ομάδας κ. Αχιλλέας Μανάκας ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν και προπονητής στα τμήματα υποδομών.

Δίπλα του όμως έχει και ένα αξιόλογο συνεργάτη και πολύ καλό γυμναστή τον κ. Θανάση Δουζένη, που βοηθούσε τα προηγούμενα χρόνια τον κ. Νίκο Χρόνη, έτσι και τώρα κλήθηκε να βοηθήσει με τις γνώσεις του και το νέο κόουτς.

Η διοίκηση όπως μας είπανε είναι δίπλα στην ομάδα σε ότι και αν χρειαστεί, υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα όλα τα χρόνια και εντός γηπέδου και στα αποδυτήρια, μία πειθαρχία που αρμόζει σε κάθε αθλητή και φυσικά από μέσα εκεί αναγεννάται και ο στόχος που βάζουν πάντοτε οι καλές διοικήσεις μαζί με τους καλούς προπονητές και τους αξιόλογους παίκτες.

Έτοιμη λοιπόν για τα νέα δρώμενα δηλώνει η Δήμητρα Γιάννουλης και κλείνει το μάτι στη νέα χρονιά, αφού θέλει να προσπαθήσει να βρίσκεται μέσα στην πρώτη εξάδα.

H Ακαδημία

Η Ακαδημία της Δήμητρας Γιάννουλης ξεκινά από 1/9, πρώτα θα ξεκινήσουν τα τμήματα Κ14 και Κ16. Τα υπόλοιπα τμήματα από Κ6 μέχρι Κ12 θα ξεκινήσουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Θα γίνει η ενημέρωση εγκαίρως με ατομικά μηνύματα από τη σελίδα της ομάδας στο FB. Ώρες για εγγραφές απογευματινές: 18:00 – 20:00 στον υπεύθυνο κ. Άγγελο Αγγελακόπουλο και στο τηλέφωνο: 695-100-3974.  

Το athleticlarissa σας μεταφέρει δηλώσεις αλλά και φωτογραφίες από την Δήμητρα Γιάννουλης.

Οι δηλώσεις

Γιάννης Κουβούσογλου (Πρόεδρος)  

">http://

Αχιλλέας Μανάκας (Προπονητής)

">http://

Θανάσης Δουζένης (Άμεσος Συνεργάτης)

">http://

Άγγελος Αμπατζίδης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Ευθύμης Κατσαμπέλας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νίκος Κουκουράβας (Ποδοσφαιριστής)

">http://