Βαθμολογία

Συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία η Αστραπή Νέας Πολιτείας (PICS)

Ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασία της και η Αστραπή Νέας Πολιτείας ενόψει της συμμετοχής της στο νέο κορυφαίο πρωτάθλημα του νομού μας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο σύλλογος παραμένει πιστός στη φιλοσοφία του αφού τον ενδιαφέρει η παραγωγή ταλέντων που θα αποτελέσουν τους αυριανούς πρωταγωνιστές της πρώτης ομάδας.
Εξάλλου όπως είδαμε στην παρουσία μας στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, η αντρική ομάδα δουλεύει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό με παίκτες από την Κ16 και αυτό δείχνει και την φιλοσοφία που υπάρχει.

Πρόεδρος παραμένει ο κ. Χρήστος Καραμούτης που μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. δουλεύουν καθημερινά με σκοπό το σωματείο να παρουσιάζει διαρκεί εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Το «καυτό» θέμα για την ομάδα παραμένει το γηπεδικό γι’ αυτό και όπως μας ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες αρχικά στο βοηθητικό γήπεδο και στη συνέχεια στο βασικό έτσι ώστε σύντομα η Νέα Πολιτεία να έχει τους κατάλληλους χώρους προπόνησης.

Προπονητής στην αντρική ομάδα ανέλαβε ο νεαρός και ιδιαίτερα εξελίξιμος κ. Γιάννης Σιάρκος που με την όρεξη που έχει αλλά και την μόρφωση που διαθέτει, προσπαθεί καθημερινά να περάσει την φιλοσοφία του στα νέα παιδιά. Ο σύλλογος έχει ορισμένους έμπειρους παίκτες (θα αποκτηθούν και κάποιοι ακόμη), ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι νέα παιδιά από την Ακαδημία της ομάδας.

Οι προπονήσεις της ομάδας είναι καθημερινές, θα γίνουν και κάποιες προσθήκες ουσίας, ενώ σύντομα θα αρχίσουν και τα φιλικά ματς. Στόχος είναι ο σύλλογος να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να προωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά μπορεί στην αντρική ομάδα.

Οι δηλώσεις

Χρήστος Καραμούτης (Πρόεδρος)

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού μας και όχι μόνο, να υπάρχει υγεία και να μην ξανά συμβούν αυτά που είχαμε την προηγούμενη χρονιά. Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια, να προωθούμε τα νέα παιδιά, υπάρχει πάρα πολύ υλικό από το εφηβικό, τους παίκτες αυτούς τους προωθούμε στην μεγάλη ομάδα. Παράλληλα έχουμε και επιτυχίες, έχουμε στείλει παιδιά σε επαγγελματικές ομάδες, δεν θέλω να αναφέρω τα ονόματα, θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις. Αυτό μας δίνει την ώθηση, το κουράγιο για να συνεχίσουμε στην ίδια φιλοσοφία.

Έχουν έρθει και κάποια νέα παιδιά, κοιτάμε να υπάρχει όπως είπαμε και ένας κορμός 5-6 ποδοσφαιριστές έμπειροι, να τους «παντρέψουμε» με τα νέα παιδιά, να πάρουν εμπειρίες και όλοι μαζί με τον καινούριο προπονητή τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω γιατί είναι εργασιομανής ο Γιάννης Σιάρκος, είναι πάρα πολύ καλός στη δουλειά του, αγαπάει την προπόνηση και θέλουμε από την σκληρή δουλειά να κερδίσουμε πολλά πράγματα.

Όπως έχει αποδειχθεί από την περασμένη χρονιά, η ομάδας μας μετά το 70’ έπαιρνε αποτελέσματα. Αυτό δείχνει πως έχει πολύ καλή φυσικά κατάσταση, το ίδιο θέλουμε πάλι να το προχωρήσουμε και έτσι να συνεχίσουμε. Υπάρχει οργάνωση στην ομάδα και το ευχάριστο είναι ότι τέλος Αυγούστου ξεκινάνε εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο, είναι πολύ σημαντικό, ο αγώνας χρόνων από την στιγμή που αναλάβαμε τη νέα διοίκηση είχαμε ορκιστεί ότι δεν θα αφήσουμε έτσι αυτή την κατάσταση, δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο με τέτοιους αγωνιστικούς χώρους, μας υποσχέθηκε ο κ. Αδαμόπουλος και οι υπόλοιποι, ο κ. Καφές, οι αντιδήμαρχοι ότι τέλος Αυγούστου ξεκινάνε εργασίες, αρχικά στο βοηθητικό και μετά στο κεντρικό γήπεδο. Τα επίσημα παιχνίδια θα γίνουν εδώ και ως εναλλακτικό θα έχουμε πιθανόν το γήπεδο της Ανθούπολης. Κλείνοντας να ευχηθώ να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και γιατί όχι και καλύτερο από τα προηγούμενα».     

Γιάννης Σιάρκος (Προπονητής)

«Η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία πριν λίγες ημέρες, να ευχηθούμε να είναι όλοι υγιείς, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο χειμώνα. Θα πρέπει αυτό κατ’ αρχάς να δούμε και όσον αφορά την ομάδα μας, θέλουμε να στηριχθεί και φέτος στα δικά μας παιδιά τα οποία έχουμε ως πρωταρχικό στόχο να τα εξελίξουμε, η φιλοσοφία της ομάδας είναι αυτή, να προάγει τα παιδιά από τα τμήματα υποδομών στην αντρική ομάδα, πάντα με γνώμονα το όφελος του σωματείου, το καλό πρόσωπο απέναντι στο ποδοσφαιρικό κοινό.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα και φέτος άκρως ανταγωνιστική, νεανική, αθλητική, να αποτελούμε παράδειγμα. Η ομάδα μας είναι μέσα στην πόλη και είμαστε δυστυχώς λίγες ομάδες στο α’ τοπικό που έχουν έδρα μέσα στην πόλη. Η μεγάλη «πληγή» η δική μας είναι το γήπεδο, αν είχαμε και εγκαταστάσεις θεωρώ τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά για την Αστραπή. Παρόλα αυτά η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία τα τελευταία χρόνια μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί φέτος μπορέσαμε και προωθήσαμε 2-3 παιδιά σε επαγγελματικές ομάδες, ο Κυριάκος Ζησούλης έφυγε από εμάς, πήγε στο Μακρυχώρι και τώρα στην ΑΕΛ.

Επίσης δύο παιδιά από το δικό μου το τμήμα στην Κ16, ο Παπαδημητρίου είναι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Νικολακούλης είναι παίκτης του Ολυμπιακού, αυτό μας κάνει χαρούμενους όλους και μας δίνει κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια, μας κάνει περήφανους φυσικά. Ευελπιστώ ότι φέτος θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα ολοκληρωθεί γιατί καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε μία κατάσταση που είναι πρωτόγνωρη και βάση της κατάστασης και της εξέλιξης του πρωταθλήματος έτσι όπως έχει οριστεί να διεξαχθεί σε ένα γύρο με μονά παιχνίδια και με πλέι οφ, δυστυχώς είναι κάτι που δεν το έχουμε ξανά δει, δεν το έχουμε ξανά βιώσει.

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση θα είναι τελικοί και πόσο μάλλον για ομάδες όπως εμείς που θα βασιστούμε σε νεότερα παιδιά, άρα δεν θα έχουν την απαραίτητη εμπειρία για το Α’ τοπικό της Λάρισας, δεν μας ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός, παρόλα αυτά πρέπει να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο όπως είπαμε και να φανούμε άκρως ανταγωνιστικοί.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα χρειάζεται κάποια ενίσχυση, έχουμε επικοινωνήσει με κάποιους παίκτες, τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν αυτές οι κινήσεις. Θεωρώ ότι μόλις ολοκληρωθεί και αυτό το κομμάτι θα πορευτούμε με αυτή τη φιλοσοφία, εγώ είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος άνθρωπος, θεωρώ ότι η ομάδα θα δείξει ένα πολύ καλό αθλητικό και ανταγωνιστικό πρόσωπο και αυτό θέλουμε να πετύχουμε, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στο μέλλον».

Αποστόλης Κατσιάνος (Ποδοσφαιριστής)

«Να ευχηθώ σε όλους τους συμπαίκτες μου να έχουν υγεία και μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Η Αστραπή συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία και πιστεύω ότι και φέτος θα προωθηθούν πολλά νέα παιδιά αφού υπάρχει ταλέντο στην ομάδα μας».

Κώστας Καλτσάς (Ποδοσφαιριστής)

«Η Αστραπή συνεχίζει όπως κάθε χρόνια να δουλεύει με πολλά νέα παιδιά από την Ακαδημία. Πιστεύω πως θα έχουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα που θα βασίζεται κυρίως στο νέο «αίμα» αλλά και στην εμπειρία ορισμένων παικτών που διαθέτουμε στο ρόστερ. Καλή χρονιά σε όλους».

Νότης Κολλάτος (Ποδοσφαιριστής)

«Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής επιστρέψαμε και πάλι στο γήπεδο και αυτό είναι το σημαντικότερο για όλους μας. Να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και όσον αφορά για την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Εικόνες από την προπόνηση της ομάδας

\