Βαθμολογία

Η νέα εκπομπή του OPEN και οι παρουσιαστές του

Eνα νέο τηλεοπτικό project βγάζει στον αέρα το OPEN τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πρόκειται  για μία νέα εκπομπή που θα αφορά τη σχέση του γονιού με το παιδί και όλα τα θέματα γύρω από την οικογένεια. Επικεφαλής του νέου αυτού project θα είναι δύο γνωστά πρόσωπα, που ενώνουν για πρώτη φορά τηλεοπτικά τις δυνάμεις τους. Ο λόγος για τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μυρτώ Κάζη, που πέρυσι είδαμε στο "Pop Up" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αλλά και τον Ετεοκλή Παύλου, στο επόμενο βήμα του στην παρουσίαση.

Όπως μαθαίνω, πρόκειται για μία εκπομπή που παρουσιάζει θέματα για γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, με έμφαση σε ιατρικές πληροφορίες, θέματα ψυχολογίας, ενώ δεν θα λείπουν οι χρηστικές πληροφορίες και οι συμβουλές για την οικογενειακή καθημερινότητα.

Εκτός απροόπτου η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα με την έναρξη του νέου προγράμματος του OPEΝ και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Η Μυρτώ Κάζη και ο Ετεοκλής Παύλου σε κάθε εκπομπή θα πλαισιώνονται απο ειδικούς καλεσμένους, ανάλογα με τη θεματολογία του επεισοδίου.

Yupii.gr