Βαθμολογία

Διπλό «χτύπημα» Παναχαϊκής

Οι ανακοινώσεις:

Για Μπουρλάκη: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπουρλάκη.

Ο Γιάννης Μπουρλάκης είναι 28 ετών (14/12/1993), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι ένα παιδί που έχει αγωνιστεί τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και σε ανδρικό επίπεδο με την ομάδα μας στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Παναχαϊκής φτάνοντας μέχρι και την ομάδα Νέων έχοντας παράλληλα υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ έχει φορέσει τα κοκκινόμαυρα και την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 (στο δεύτερο μισό) όντας βασικό στέλεχος στην πορεία ανόδου από την Γ’ Εθνική στην Football League. Εκτός της Παναχαϊκής έχει αγωνιστεί σε Παναιγιάλειο, Πανηλειακό, Διαγόρα Ρόδου και Αιγάλεω.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Γιάννης Μπουρλάκης είχε στο ενεργητικό του 11 συμμετοχές και 3 γκολ με το Αιγάλεω στην Football League.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»
Για Τεγούση: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Τεγούση.
Ο Κώστας Τεγούσης είναι 30 ετών (8/8/1991), αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έχει παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Καλλιθέα, Μανδραϊκό, Προοδευτική, Φωστήρα, Αργοτικό Αστέρα, Τρίκαλα, Εθνικό Πειραιώς, Χανιά, Ναυπακτιακό Αστέρα και ΟΦ Ιεράπετρας.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Κώστας Τεγούσης είχε στο ενεργητικό του 12 συμμετοχές με τον ΟΦΙ στην Super League 2.
Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».