Βαθμολογία

Ο νέος προπονητής του Ηροδότου

Ο Γιάννης Τάτσης θα είναι ο νέος τεχνικός του Ηροδότου από το απόγευμα της Τρίτης 17 Αυγούστου, καθώς όπως αναφέρει το grandsport, ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε προφορικά με τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού και εντός της ημέρας, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος προπονητής ο οποίος μετά την χθεσινή πολύωρη συζήτησή του με τους ανθρώπους του Ηροδότου, παρέμεινε στο Ηράκλειο, επικοινώνησε μαζί τους, απαντώντας θετικά στην πρότασή τους και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η πρόσληψή του και να ανακοινωθεί.

Ηρόδοτος και Γιάννης Τάτσης, θα έχουν νέα συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης 17 Αυγούστου, για να υπογράψουν τη συμφωνία συνεργασίας και αμέσως μετά να ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Ο Γιάννης Τάτσης, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μανώλη Σκύβαλου στη τεχνική ηγεσία, ξεκινώντας άμεσα μάλιστα το “χτίσιμο” του Ηροδότου της Super League 2, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ήδη μία πρώτη επαφή με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Στέλιο Σωκιανό, αναμένοντας πλέον τις τελικές συζητήσεις.

Οι… πρώτοι που θα ανακοινωθούν θα είναι τα αδέρφια Κοιλιάρα, με τους οποίους υπάρχουν προχωρημένες επαφές και δύσκολα κάτι θα… χαλάσει και εκτός απροόπτου περισσότερο συμβολικά, ο Ηρόδοτος θα προχωρήσει στην ανακοίνωσή τους και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μία σειρά παικτών.