Βαθμολογία

Ντόρα Κουτροκόη: Γι’ αυτό έφυγε από το OPEN

Μπορεί για τους μη γνωρίζοντες η ξαφνική παραίτηση της Ντόρας Κουτροκόη από το OPEN  να έπεσε σαν βόμβα ωστόσο φαίνεται πως η ίδια έκανε για αρκετό καιρό υπομονή και προσπαθούσε να το αποφύγει αλλά τελικά δεν άντεξε κι έτσι κατέληξε στην λυτρωτική για την ίδια απόφαση να αποχωρήσει από το κανάλι 15 μέρες πριν την πρεμιέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Ωρα Ελλάδος στην σύντομη ανακοίνωση που επέλεξε να κάνει στο Facebook φωτογραφίζει με αριστοτεχνικό τρόπο τον υπαίτιο της παραίτησής της που ουδόλως σχετίζεται με την κατάσταση που επικρατεί στο OPEN αυτό το διάστημα και με το κύμα αποχωρήσεων όπως επιχείρησησαν να τη συνδέσουν πολλοί.

Η ανακοίνωση

“Μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο ΟPEN, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι. Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν. Μια μόνο ειδική αναφορά από καρδιάς στον Άκη Παυλόπουλο για όσα ζήσαμε και πετύχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη…”.

Το παρασκήνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, η Ντόρα που είναι ένας άνθρωπος που επιλέγει πάντα την ηρεμία και το καλό κλίμα στις δουλειές που επιλέγει να κάνει, έφυγε γιατί ακριβώς δεν μπορούσε από το περιβάλλον της εκπομπής να βρει τις συνθήκες αυτές που επιθυμούσε. Και γι’ αυτό δεν έφταιγε ούτε ο Ακης Παυλόπουλος με τον οποίο είχαν και έχουν άριστες σχέσεις αλλά ούτε και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής πόσω μάλλον ο Διευθυντής της αλλά και η Διοίκηση του σταθμού που την στηριξε μέχρι τέλους αλλά η τελική απόφαση ήταν δική της. Μάλιστα, ο λόγος που επέλεξε να κάνει την ανακοίνωση το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ήταν γιατί ήθελε να δώσει στην εκπομπή που τόσο αγάπησε τον χρόνο να βρει την αντικαταστάτριά της καθώς η σεζόν ξεκινάει στις 30 Αυγούστου και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οσο για την επόμενη δουλειά της, αυτή σίγουρα δεν την έχει ακόμα σκεφτεί παρά το γεγονός ότι έχουν αρχίσει τα μεταγραφικά σενάρια να δουλεύουν στο παρασκήνιο. Κρούσεις υπάρχουν κι από τον ΑΝΤ1 κι από την ΕΡΤ αλλά τίποτα σίγουρο και δεδομένο καθώς δεν θεωρείται η ιδανική περίοδος καθώς πολλά από τα προγράμματα είναι ηδη κλεισμένα εν όψει και της τηλεοπτικής σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Ωστόσο, όταν ένα πρόσωπο σαν την Ντόρα Κουτροκόη είναι ελεύθερο στην αγορά – ακόμα και σε μια τέτοια περίοδο – είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον.

tinasmess.gr