Βαθμολογία

Φήμη για επενδυτή από Αυστρία!

Ο Ορφέας Ξάνθης φέρεται να είναι τελικά κοντά στη Super League 2 σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στο «Life 921 fm».

Παρά το γεγονός ότι ο Ορφέας Ξάνθης δήλωσε αδυναμία να κατέβει στην Super League 2, τις τελευταίες ώρες προκύπτουν εξελίξεις… ανατροπής.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον «αέρα» του «Life 921 fm», ο Μπάμπης Χατζημεστής – που αρχικά είχε δηλώσει πως η ομάδα θα παραμένει στην Γ’ Εθνική αν και κέρδισε την άνοδο- είναι κοντά σε συμφωνία με χορηγό από την Αυστρία, που θα αναλάβει ως μεγαλομέτοχος την ομάδα.

Όπως αναφέρει το thrakisports μάλιστα ο Χατζημεστής θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, αλλά την μεγαλύτερη οικονομική ευθύνη θα έχει ο Αυστριακός μεγαλομέτοχος, που θα δώσει και την απαραίτητη εγγυητική επιστολή για τη συμεμτοχή στο νέο πρωτάθλημα.
Στις διαπραγματεύσεις θα είναι παρόντες και οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πάντως ότι από την ΕΠΟ δεν στάλθηκε πρόσκληση συμμετοχής στην Super League 2 στον Ορφέα Ξάνθης, που είχε εκφράσει αδυναμία να πάρει μέρος μαζί με την Παναχαϊκή, τον Ιάλυσο και την Σαντορίνη.

Πρόσκληση για να καλύψουν τα κενά στάλθηκε σε Ζάκυνθο, Αχέρων Καναλακίου, Πανιώνιος και Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Μένει πλέον να δούμε εάν έχει η παραπάνω πληροφορία είναι βάσιμη κι αν εντέλει ο Ορφέας καλύψει μια θέση στην SL2 σε περίπτωση που κάποια ομάδα από τη νέα «τετράδα» δεν δηλώσει συμμετοχή.