Βαθμολογία

Στη Δόξα Δράμας ο Αντόνιο Πάβλιτς

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αntonio Pavlic.

Ο 22χρονος Κροάτης σέντερ φορ ξεχώρισε πέρυσι στη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στην πατρίδα του, με ΝΚ Ζάγκρεμπ, Σπάνσκο και τις ομάδες Νέων των Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Χασκ.

Ο Αντόνιο Πάβλιτς γυμνάζεται τις τελευταίες μέρες με τους “Μαυραετούς” και αγωνίστηκε στα φιλικά με Κοζάνη και Θερμαϊκό Θέρμης.

Αντόνιο, σε καλωσορίζουμε στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε υγεία και διακρίσεις».

Ανακοίνωσε και Πανουργιά η Δόξα Δράμας

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Παντελή Πανουργιά, που άρχισε ήδη προπονήσεις με τους “Μαυραετούς”.

Ο 23χρονος στόπερ (γεννηθείς στις 13/4/1998 στην Αθήνα), ύψους 1.90, την τελευταία διετία ήταν παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα (πανηγύρισε πρωτάθλημα στην κατηγορία και άνοδο πρόπερσι), έχοντας 8 παρουσίες συνολικά πέρυσι σε επίσημες διοργανώσεις, 5 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 και 3 στο Κύπελλο.

Νωρίτερα, ο Πανουργιάς, που μπορεί να παίξει και ως αμυντικός χαφ, αγωνίστηκε στην Κ20 της ΑΕΚ, αλλά και σε γερμανικές ομάδες, τις Άουγκσμπουργκ (Κ17), Μπράουνσβάικ (β΄ ομάδα, πανηγύρισε ως αρχηγός Κύπελλο DFB Pokal νέων στη χώρα), όπως και την Κ21 της ολλανδικής, Τσβόλε.

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να αγωνιστώ στη Δόξα Δράμας. Μαζί με όλη την ομάδα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και εύχομαι να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν” δήλωσε ο Παντελής Πανουργιάς στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας.

Παντελή, καλωσήρθες στη Δόξα και τη Δράμα. Σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλές χαρές με τον Μαυραετό στο στήθος.»