Βαθμολογία

Ζιώγας: «Να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και νυν μέλος του τεχνικού επιτελείου των «βυσσινί», Μιχάλης Ζιώγας, μιλώντας στο «Yellow Radio», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Άρη και στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. Αποσπάσματα των δηλώσεων του Μιχάλη Ζιώγα:

Για το πώς είδε τον αγώνα από τον πάγκο της ΑΕΛ δίπλα στον Κώστα Φραντζέσκο:

«Εμείς σαν ΑΕΛ ήμασταν καλοί, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που έκανε πέρυσι την πορεία που έκανε και διεκδικούσε μέχρι τέλους τη 2η θέση. Πιστεύω κερδίσαμε τις εντυπώσεις. Ο Άρης είναι σπουδαίος αντίπαλος με μεγάλη ποιότητα, κι εμείς θέλαμε τους ποδοσφαιριστές μας συγκεντρωμένους και το καταφέραμε. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα δυνατή ώστε να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Ελλάδας».

Για τη συνεργασία του με τον Κώστα Φραντζέσκο:

«Ο κύριος Κούγιας έχτισε τη συνεργασία μας για το καλό της ομάδας. Ο πρόεδρος ξέρει πολύ από ποδόσφαιρο, σχεδόν περισσότερο από τον καθένα. Με σοβαρότητα και μεθοδικότητα θα φέρουμε τη ΑΕΛ εκεί που αξίζει».

Για την επιστροφή του στο Χαριλάου:

«Το γήπεδο είναι ένα τρομερό γήπεδο και ποδοσφαιρικό. Το χόρτο είναι σε απίστευτη κατάσταση που πραγματικά ζηλεύεις τους ποδοσφαιριστές που παίζουν».
Για τους προέδρους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο:

«Βοηθάει το να γνωρίζει ποδόσφαιρο ο πρόεδρος, αν αυτό ειδικά συνδυάζεται με διάλογο. Οι προπονητές σήμερα είναι και αύριο δεν είναι και αυτός πραγματικά χάνει τον ύπνο του και πονάει την ομάδα».

Για τις πυρκαγιές σε Αττική και Εύβοια:

«Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα τους όπως μπορούμε, έχουμε κι εμείς γνωστούς και οι εικόνες είναι πολύ σκληρές. Πρέπει να είμαστε δίπλα σε αυτούς που μας χρειάζονται».