Βαθμολογία

Για το βήμα παραπάνω θα παλέψει ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Με εντατικές διπλές προπονήσεις ξεκίνησε εδώ και λίγες εβδομάδες την προετοιμασία του ο Ηρακλής Λάρισας ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη των επίσημων αγώνων σε πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο Ελλάδας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του νομού μας έχει βάλει ψηλά τον πήχη και αυτό το δείχνει ξεκάθαρα και η ενίσχυση που έγινε σε όλες τις γραμμές από τον πρόεδρο του σωματείου κ. Λάμπρο Ιωακείμ και σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ.

Αέρας ανανέωσης επικρατεί στον Ηρακλή Λάρισας με πολλά νέα πρόσωπα που ήρθαν με σκοπό να παρουσιάσει η ομάδα ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (11/8) στο γήπεδο της Νεάπολης και έχει όλο το ρεπορτάζ.

Πήραν τη βοήθεια του θεού

Πριν την έναρξη της προπόνησης, διοίκηση, προπονητές και παίκτες πήραν την ευλογία του θεού αφού είχε προγραμματιστεί ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Αθανάσιο.
Στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου που προσπαθεί να φτιάξει ένα ικανό σύνολο να ανταποκριθεί σε κάθε δυσκολία.

Τα νέα πρόσωπα…

Κατά την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε αποκτήθηκαν σημαντικοί παίκτες. Ο λόγος για τους: Δοδοντσάκη, Αγρόδημο, Κουτσούκη, Παπαγεωργίου, Βαγενά, Χατζηλιόντα, Αλεξίου, Κούλπα, Χάμο και Χασομέρη.

Από την άλλη αποχώρησαν οι: Σπηλιόπουλος, Σκαφιδάς, Τσακίρης, Χατζηλιάδης, Χατζόπουλος, Πότσι, Καμπέρης, Φώτος και Γκιουρσάνης.

Τα φιλικά προετοιμασίας…
Ρήγας Φεραίος-Ηρακλής Λάρισας 13/8
Ηρακλής Λάρισας-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 21/8
Ηρακλής Λάρισας-Απόλλων Λάρισας 1/9
Φήκη-Ηρακλής Λάρισας 4/9
ΑΕΛ-Ηρακλής Λάρισας 8/9
Ηρακλής Λάρισας-Ατρόμητος Παλαμά 19/9

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών…

Κώστας Μπαλαμώτης

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Με τις προσθήκες που έγιναν αλλά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό θα παλέψουμε ώστε καταφέρουμε να παρουσιαστούμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Έχω φιλοδοξίες και εύχομαι μέσα από τον Ηρακλή, να καταφέρω να κάνω το βήμα παραπάνω».

Στέργιος Δοδοντσάκης

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Το κλίμα είναι εξαιρετικό  από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου εδώ και μέσα από σκληρή δουλειά, ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

Χρήστος Αλεξίου

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Καλή επιτυχία στην ομάδα μου και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να πετύχω πολλά γκολ, εξάλλου αυτή είναι η δουλειά μου».

Με φαγητό έκλεισε η βραδιά…

Μετά το τέλος της προπόνησης ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ έκανε το τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα στο «Παραδοσιακό». Για την ιστορία, τα… πιρούνια πήραν «φωτιά».