Βαθμολογία

Μισή ντουζίνα μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα του Ηρακλή

Μισή ντουζίνα μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα του Ηρακλή, που γνωστοποίησε πως είναι πλέον παίκτες του οι Κωστούλας, Πανάγου, Παλαβράκη, Τσόσκα, Καρτσαμπάς, Σγουρής. Οι ανακοινώσεις:

“Ο Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Μάριου Κωστούλα. Ο 25χρονος αθλητης γεννήθηκε στην Λάρισα στις 12 Μαρτίου 1996
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου Αθηνών,από την ομάδα των Νέων του οποίου, μεταπήδησε στην ανδρική.Στη συνέχεια, παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Άγιο Ιερόθεο για να επιστρέψει στον Ατρόμητο και κατόπιν πήγε στον Ιωνικό, στον Ηρακλή και στον Απόλλωνα Λάρισας.Πέρσι αγωνιστηκε με την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου.
Η Διοίκηση του Ηρακλή τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και του εύχεται να είναι υγιής.

Ο Ηρακλής ανακοινώνει την εναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Πανάγου.
Γεννήθηκε στις 11/06/98 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού.
Το καλοκαίρι του 2016 εντάχθηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού, της οποίας υπήρξε βασικό στέλεχος για δύο περιόδους, ενώ την επόμενη, 2018-19, αγωνίστηκε, ως δανεικός στην U23 της Nottingham Forest. Το 2019-20 επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Καλαμάτα, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League.Στην περσινη αγωνιστική περίοδο βρίσκονταν στο ρόστερ της Τρίγλιας.
Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων, καθώς αγωνίστηκε στα παιχνίδια των προκριματικών του EURO U19, με αντιπάλους το Λουξεμβούργο και την Αγγλία.

Ο Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Στέφανου Παλαβράκη. Ο 26χρονος πορτιέρο ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θερμαϊκό Θέρμης και στην συνέχεια ακολούθησε ο Άρης Παλαιοχωρίου.Τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκονταν στο ρόστερ της Τρίγλιας.

Επίσης ο Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του Γκερι Τσόσκα. Γεννήθηκε στις 16 / 8/ 99 και στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Κ 19 του Ηρακλή, ενώ την περίοδο 2018 – 19 βρέθηκε στην Νέα Καλλικράτεια .Στην συνέχεια “μετακόμισε” στην Σλοβακία και στην Banska Bystrica, ομάδα Β’ Εθνικής της χώρας.Πέρσι φορτούσε την φανέλα της Τρίγλιας.Ο Τόσκα έχει να επιδείξει επίσης 16 συμμετοχές και έξι γκολ με τις “μικρές” Εθνικές Ομάδες της Αλβανίας.
Στον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αθανάσιος Καρτσαμπάς. Στην περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην ομάδα των Χανίων.Γεννημένος στις 3 Ιουνίου 1997 στην Κατερίνη αγωνίστηκε για δυο σεζόν με τον Πιερικό στη Γ’ Εθνική. Νωρίτερα σε ηλικία 17 χρονών πήρε το “βάπτισμα του πυρός” με τον Βατανιακό Κατερίνης. Έχει αγωνιστεί ακόμη στον ΓΑΣ Σβορώνου..
Ο Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σγουρή. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε πέρσι στην Τρίγλια απο όπου ξεκίνησε στα τμήματα των ακαδημιών.”