Βαθμολογία

Δόξα Δράμας: Προσθήκη στον άσο

Το Νίκο Κολιοφούκα που πέρσι αγωνιζόταν στο Θεσπρωτό ενέταξε στο δυναμικό της η Δόξα Δράμας. Αναλυτικά: “Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Κολιοφούκα.

Ο 24χρονος γκολκίπερ (γεννηθείς στις 11 Σεπτέμβρη 1996), με ύψος 1.86 και καταγωγή από τα Ιωάννινα, πέρυσι αγωνίστηκε στη Φούτμπολ Λιγκ υπερασπιζόμενος την εστία του Θεσπρωτού (είχε και παλιότερα θητεία στην ομάδα της Ηγουμενίτσας), ενώ έχει πολλές παραστάσεις σε επίπεδο Β΄ και Γ΄ Εθνικής.

Ο Κολιοφούκας παλιότερα αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα (για μια εξαετία, μέλος του ρόστερ στη Σούπερ Λιγκ 1, με γεμάτες χρονιές στην Κ19 των Ηπειρωτών και παρουσία σε αποστολές σε Α΄ Εθνική και Europa League), Κέρκυρα (πρόπερσι στη Β΄ Εθνική), Κιλκισιακό (με προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη), Εθνικό και Αχέροντα Καναλακίου.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια της Δόξας Δράμας. Θα προσπαθήσω τα μέγιστα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Δόξας και τον προπονητή κ. Μάκη Κατσαβάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Συνεργάστηκα και παλιότερα μαζί του και χαίρομαι που θα συμβεί και πάλι” ανέφερε στην ιστοσελίδα των “Μαυραετών” το νέο απόκτημα της ομάδας, που από την Τρίτη ενσωματώθηκε στην προετοιμασία στα Τρία Πέντε Πηγάδια.
Νίκο, σε καλωσορίζουμε στη Δόξα και ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.”