Βαθμολογία

Γιώργος Φώτος ο τέταρτος για τον Αχιλλέα Φαρσάλων!


Την τέταρτη μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τους κιτρινόμαυρους να τα βρίσκουν σε όλα με τον έμπειρο επιθετικό Γιώργο Φώτο ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στον Ηρακλή Λάρισας.

Ο Γιώργος Φώτος αγωνιζόταν επί σειρά ετών στην ομάδα του Ηρακλή με τον οποίο και πανηγύρισε δύο ανόδους από την Α1 στην Α ΕΠΣΝ Λάρισας και από την Α ΕΠΣΝ Λάρισας στην Γ Εθνική κατηγορία, όντας εκ των βασικών πυλώνων στις επιτυχίες της ομάδος της Νεάπολης.

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων: “Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την τέταρτη μεταγραφή του καθώς τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο σέντερ φορ Γιώργο Φώτο.

Ο Φώτος έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία την φανέλα του Ηρακλή Λάρισας επί σειρά ετών με τον οποίο και πανηγύρισε δύο ανόδους από την Α1 στην Α ΕΠΣΝ Λάρισας και από την Α ΕΠΣΝ Λάρισας στην Γ Εθνική κατηγορία, όντας εκ των βασικών πυλώνων στις επιτυχίες της ομάδος της Νεάπολης.

Πρόκειται για έναν επιθετικό ο οποίος αναμένεται να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στην γραμμή κρούσης της ομάδος μας.

Σύσσωμη η ομάδα μας καλωσορίζει τον Γιώργο Φώτο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!”