Βαθμολογία

Nέοι ποδοσφαιριστές στα Τρίκαλα

Αναλυτικά: «Με την προσθήκη δύο ακόμη ταλαντουχων νέων, ο ΑΟΤ ενισχύει το ροστερ του και δίνει την ευκαιρία σε νεαρά παιδιά να εξελιχθούν.

Πρόκειται για τους Σφετκο Αχιλλέα (γεν.1999) καθώς και τον Ιωαννιδη Χρήστο (γεν.2004). Ο Σφετκος αγωνιζόταν στον Ποσειδώνα Μηχανιωνας και λίγο έλειψε με την προηγούμενη ομάδα του να καταφέρει την άνοδο στην  Super League 2, αφού πέρασαν στα μπαράζ , όπου όμως  αποκλειστηκαν.

Ο Ιωαννιδης αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα τις Θεσσαλονίκης και αγωνιζόταν στην Γ εθνική με τα Κουφάλια. Αχιλλέα και Χρήστο σας καλωσορίζουμε στον ΑΟΤ και σας ευχόμαστε υγεία και μακάρι τα όνειρα σας να πραγματοποιηθούν».

Αποχώρησε ο Σκόνδρας

Αναλυτικά: «Ένας παίκτης που έγραψε την δική του ιστορία στον ΑΟΤ, δυστυχώς εγκαταλείπει την ενεργό δράση. Πρόκειται για τον Νικόλαο Σκόνδρα, που για οικογενειακους λόγους αποχωρεί από τον ΑΟΤ.

Για την προσφορά του στην ομάδα μας, τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για τις νεες επαγγελματικές προκλήσεις που τον περιμένουν».

Τριπλή προσθήκη από τα Τρίκαλα

Αναλυτικά: «Κατέφθασαν και ενσωματώθηκαν στην ομάδα τρεις σημαντικοί στυλοβάτες του ΑΟΤ. Πρόκειται για τον 26χρονο βραζιλιανο γκολκίπερ Guarda Redes Diego Almeida, καθώς και για τον 21χρονο Κροατη στραικερ Luka Nizic. Την τριάδα συμπληρωνει ο Κροατης Jure Pusic ο οποίος αγωνίζεται στα πλάγια. Και οι τρεις παίκτες αποτελούν επιλογή του David Magrone».

Ο 17χρονος Κωνσταντίνος Παπαδογεώργος αποκτήθηκε από τον ΑΟ Τρίκαλα

Αναλυτικά: «Ο Παπαδωγιοργος Κωνσταντίνος γεν. 2004, παιδί των Τρικάλων, παίκτης μέχρι πρότινος των ακαδημιών Δήμητρα,  αποτελεί το νέο big think του ΑΟΤ.

Η Ακαδημία Δήμητρα, πιστη στη μέχρι τώρα πορεία της, να τροφοδοτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με σπουδαία ταλέντα, εμπιστεύτηκε στον ΑΟΤ το νέο δημιούργημα της.

Για αυτήν την βοήθεια και εμπιστοσύνη που μας δείχνει  ευχαριστούμε την ΑΟ Δημητρα Απόλλων 2005. Τον Κωνσταντίνο ευχόμαστε υγεία και πολλές πολλές χαρές, στη νέα πρόκληση της ζωής του».