Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία (1-1) για ΠΟ Ελασσόνας και Οικονόμο Τσαριτσάνης

Με φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα συνέχισαν την προετοιμασία τους ο ΠΟ Ελασσόνας και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, οι οποίοι αναμετρήθηκαν στο Δημοτικό στάδιο της Ελασσόνας υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Η εμφάνιση, πάντως, των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με την συμπλήρωση ενός δεκαημέρου προπονήσεων ήταν τέτοια που ικανοποίησε όσους φιλάθλους επέλεξαν να αγνοήσουν την υψηλή θερμοκρασία και - αντί κάποιας ...απόδρασης - να βρεθούν στις κερκίδες, για να πάρουν ένα πρώτο "δείγμα γραφής" από ό,τι άρχισαν να δημιουργούν ο Βαγγέλης Μόρας (στο προσωπικό του "βάπτισμα του πυρός" στην άκρη του ελασσονίτικου πάγκου) και ο Νίκος Φώλλας, που συνεχίζει για τρίτη περίοδο να ηγείται τεχνικά στην τσαριτσανιώτικη ομάδα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25' με γκολ του Κουκούλη ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 80' με πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Πεπκολάι από τον μέχρι τώρα συμπαίκτη του Γούπο και αξιοποιήθηκε από τον Ντάλλα.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Περτζιόνι, Λαγός, Ηλ.Γκαντούνας, Μουστάκας, Κουκούλης, Τόλιος, Καραμούλας, Μουξιός (υπό δοκιμήν), Ματούλας. |
β' ημίχρονο: Γούπος, Μπούσιας, Τσάτσος, Φουρκιώτης, Νταμπώσης, Καραλούλης, Καραγκούνης, Ιγγλέζος (υπό δοκιμήν), Κουρδής, Χ.Μουλτσιάς, Γκαμπέτας.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας (46' Ν.Δραχαλίβας), Ντούφας (56' Γεωργούλης), Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αθανασούλης, Μιφτάρι (56' Δ.Μουλτσιάς), Ντάλλας, Πούτας (46' Κωνσταντινίδης), Πεπκολάι, Κατσαρός (46' Αναγνωστούλης), Στ.Δραχαλίβας.

Πηγή: elassona884.gr