Βαθμολογία

Μεταγραφές και ανανεώσεις στην Αναγέννηση Πλαγιάς!

Η ομάδα του νομού Κιλκίς, η Αναγέννηση Πλαγιάς συνεχίζει τον σχεδιασμό της για τη νέα Γ’ Εθνική. Ένας σύλλογος που πέρυσι έκανε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία. Προπονητής συνεχίζει ο κ. Γιώργος Χατζηϊωαννίδης που έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα. Άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά και καλά γνώστης του αντικειμένου.

Πολλές οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις στην ομάδα. Μεταξύ των ανανεώσεων ξεχωρίσαμε τον έμπειρο φορ και ιδιαίτερα αγαπητό στη Λάρισα Νέστορα Στεφανίδη που συνεχίσει να παίζει μπάλα. Εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλός χαρακτήρας έκανε πολλούς φίλους όταν ήταν στη Λάρισα και την μεγάλη ΑΕΛ.

Επίσης στην ομάδα αγωνίζεται και ο Σάββας Παντελιάδης. Παίκτης με πλούσια καριέρα στον Αστέρα Τρίπολης αλλά και την Καστοριά. Παρότι τα χρόνια έχουν περάσει αποτελεί σταθερή αξία ακόμη και σήμερα.

Δείτε τις κινήσεις του σωματείου μέχρι τώρα:

Ο Α.Π.Ο "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΠΛΑΓΙΑΣ  ΚΙΛΚΙΣ  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους παρακάτω Ποδοσφαιριστές... Τους ευχόμαστε Υγεία - Δύναμη και Καλούς Ευχάριστους αγώνες στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής Κατηγορίας και στο Κύπελλο Ελλάδος.

1.ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑΝΟΣ
2.ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ
3.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
5.ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΣΜΑΣ
6.ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώση και τις υπόλλοιπες μεταγραφές ποδοσφαιριστών για την ολοκλήρωση του φετινού ροστερ.

(Ανανέωση Συνεργασίας)
Ο Α.Π.Ο "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΠΛΑΓΙΑΣ  ΚΙΛΚΙΣ ανανεώνει την συνεργασία του με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές μας,οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα την περασμένη αγωνιστική σεζόν για να πετύχει η Ομάδα την Παραμονή της στην Γ' Εθνική Κατηγορία..
Τους ευχόμαστε Υγεία - Δύναμη και Καλούς Ευχάριστους Αγώνες στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής και στο Κύπελλο Ελλάδος.
1. ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
2. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΝΕΣΤΩΡΑΣ
3. ΖΑΪΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5. ΠΑΡΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
6.ΣΕΡΤΑΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
7.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
8.ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
9.ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
10.ΑΛΠΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11. ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
12.ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
13.ΖΑΛΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
14.ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Α.Π.Ο "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΠΛΑΓΙΑΣ  ΚΙΛΚΙΣ  ανανεώνει την συνεργασία του με τον προπονητή των μέγιστων επιτυχιών του Συλλόγου μας, Κ. Χατζηϊωαννίδη Γεώργιο. Άμεσως συνεργάτης του θα είναι ο πολύ έμπειρος και καταξιωμένος γυμναστής Κ. Φωτιάδης Κων/νος... Δηλώσεις:
Η Ομάδα μας την 5τια 2016-2021 με μεθοδική δουλειά κ ατελείωτες ώρες προπόνησης κατάφερε μεγάλες κατακτήσεις τίτλων και μια Ιστορική Άνοδο στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής...
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ,ενώ είχε πολλές δυσκολίες ,όπως η διακοπή - επανέναρξη του πρωταθλήματος ή η απόφαση διεξαγωγής σε έναν γύρο καταφέραμε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο την παραμονή στην κατηγορία κατακτώντας την 6η θέση στο πρώταθλημα Γ' Εθνικής (2ος Όμιλος).
Την φετινή σεζόν ήδη βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας ,με την γνωστή συνταγή (καλό κλίμα - πειθαρχία - πολύ προπόνηση) και με την βοήθεια των έμπειρων ποδοσφαιριστών μας Κ. Παντελιάδη Σάββα & Κ. Στεφανίδη Νέστωρα θα παρουσιάσουμε μια ΟΜΑΔΑ  πλήρως ανταγωνιστική ( Γ' Εθνική - Κύπελλο Ελλάδος) που θα αγωνίζεται πάντα με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα!!!!
Εύχομαι σε όλους Δ.Σ - Προπονητές - Ποδοσφαιριστές και Φίλους της Ομάδας μας Υγεία - Δύναμη - Υπομονή.
- Επιμονή με καλούς Αγώνες!!!!

(Εμφάνιση-Στολή Ομάδος)
Ο Α.Π.Ο "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΠΛΑΓΙΑΣ  ΚΙΛΚΙΣ  παρουσιάζει τον μεγάλο χορηγό  στην 1η εμφάνιση της Ομάδος μας (Στολή Αγώνα).. Η ELVIAL A.E (Παντελεήμωνας -Κιλκίς ΤΚ 61100) συνοδοιπόρος της Αναγέννηση Πλαγιάς στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής Κατηγορίας και στο Κύπελλο Ελλάδος... Τους Εκφράζουμε τα μέγιστα των Ευχαριστιών μας,τους Ευχόμαστε Υγεία και ότι καλύτερο στην ELVIAL A.E!!! Ο Α.Π.Ο "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΠΛΑΓΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στους αγώνες Πρωταθλήματος-Κυπέλλου Εντός/Εκτός έδρας θα αγωνίζεται με τις συγκεκριμένες εμφανίσεις και μέγα χορηγό την ELVIAL A.E!!!!