Βαθμολογία

Νίκη Βόλου: Αντίο με «αιχμές»...

Με δήλωσή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Άγγελος Αργύρης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Νίκη Βόλου, κάνοντας λόγο για ανέντιμη συμπεριφορά. Αναλυτικά η δήλωση του Άγγελου Αργύρη:

“Η εύκολη απόφαση για έναν νέο που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό τα τελευταία έξι χρόνια, είναι να συνεχίσει τη ζωή του εκεί και να παρακολουθεί την πορεία της Ελλάδας απο μακριά. Η δύσκολη είναι να επιλέξει να επιστρέψει, όταν η ομάδα της καρδιάς του τον καλέσει να συμμετάσχει σ’ ένα ελπιδοφόρο πρότζεκτ με στόχο τη θέση που της ανήκει. Σήμερα λοιπόν, μετά από ένα μήνα ενημερώθηκα – και μάλιστα τηλεφωνικώς- πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα (της καρδιάς μου). Το πιο λυπηρό απ’ όλα είναι πως τον τελευταίο μήνα γνώριζα, και μάλιστα από πολύ νωρίς σχετικά, πως θα συμμετείχα και φέτος στην προσπάθεια, επικοινωνώντας με τον εξαίρετο προπονητή, Αλέκο Βοσνιάδη, ουκ ολίγες φορές. Επειδή κουράστηκα ήδη, αναρωτιέμαι αν αυτή η ΑΝΕΝΤΙΜΗ συμπεριφορά και αυτός ο σεβασμός είναι αυτός που μου αξίζει. Το αφήνω στην κρίση του καθενός. Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη προπόνηση συμμετείχα κανονικά.

Δεν ζήτησα ποτέ περισσότερα απο αυτό που μου αξίζει και έδινα μέχρι το τελευταίο λεπτό περισσότερα απο αυτά που διέθετα. Εκανα υπομονή, για κάθε αγωνιστικό λεπτό που έπαιζα για την ομάδα, τους φίλους μου, την οικογένεια μου. Εύχομαι και πάλι, καλή επιτυχία στην ομάδα που αγάπησα και υπηρέτησα απο παιδάκι σε όλες τις κατηγορίες. Από τη Β’ στην Α’ ΕΠΣΘ, από τη Γ’ Εθνική στη Β’ κι από εκεί στην Α’ Εθνική.

Υ.Γ Φυσικά όλα αυτά τα κοινοποιώ, όχι για να ζημιώσω την ομάδα. Η αγάπη μου είναι αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτη. Οφείλω όμως να προστατέψω την τιμή και την αξιοπρέπεια μου”.

Αποχώρηση με αιχμές και από Τάσο Καραγκιόζη

Μετά τον Άγγελο Αργύρη και ο Τάσος Καραγκιόζης άφησε αιχμές μετά την αποχώρησή του από τη Νίκη Βόλου. Ο 24χρονος γκολκίπερ στο τέλος Μαρτίου του 2021 πήγε στη Νίκη και κατέγραψε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.

«Χαρούμενος που φόρεσα αυτή τη φανέλα και βοήθησα να βρίσκεται η ομάδα πίσω στις επαγγελματικές κατηγορίες . Δυστυχώς όμως εκεί που τελειώνει ο σεβασμός τελειώνουν και όλα τα αλλα… καλή συνέχεια», ανέφερε ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Τα αδέρφια Κυρίτση στη Νίκη Βόλου

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους με τους ποδοσφαιριστές, Θάνο και Γιάννη Κυρίτση. Κατάγονται από την Ελασσόνα, με τον Θάνο να αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και τον Γιάννη ως πλάγιος οπισθοφύλακας, είτε στα αριστερά, είτε στα δεξιά. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως είναι δίδυμα αδέρφια.

Η ποδοσφαιρική πορεία των δύο παιδιών ήταν απολύτως κοινή. Πραγματοποίησαν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στον Π.Ο. Ελασσόνας, με την ΑΕΛ να ξεχωρίζει γρήγορα το ταλέντο τους και να τους "ντύνει στα βυσσινί", σε ηλικία, μόλις, 16 ετών, αγωνιζόμενοι στις "μικρές" ηλικιακά ομάδες της. Σύντομα, όμως, επέστρεψαν στη γενέτειρά τους και τον Π.Ο.Ε., λόγω των μαθητικών τους υποχρεώσεων και τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα τελευταία δύο χρόνια, αποκόμισαν πλούσια εμπειρία από τη Γ' Εθνική, αγωνιζόμενοι στο Θησέα Αγριάς και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, καταγράφοντας δεκάδες συμμετοχές, σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία. Μάλιστα, ως σημαντικά αγωνιστικά στελέχη του, ο Διαγόρας, την περσινή αγωνιστική σεζόν, κατέκτησε το πρωτάθλημα του ομίλου του, στη Γ' Εθνική.

Καλωσορίζουμε τους Γιάννη και Θάνο στην κυανόλευκη οικογένειά μας και τους ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!».