Βαθμολογία

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ο Παναγιώτης Αρναούτογλου

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Αρναούτογλου. Γεννήθηκε στις 30/5/1996 στην Αθήνα και αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας. Την περίοδο 2015-16, σε ηλικία 19 ετών, φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, κάνοντας τρεις συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Την επόμενη χρονιά (το καλοκαίρι του 2016) πήγε στην Καλλονή, για να συνεχίσει τον Ιανουάριο του 2017 στον Πανελευσινιακό, καταγράφοντας 20 συμμετοχές στη Β’ κατηγορία (Football League).

Το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή για τον Κισσαμικό, στον οποίο κάθισε δύο χρόνια (25 συμμετοχές στη Super League 2 και τέσσερις στο Κύπελλο Ελλάδος), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2019-20 φόρεσε την φανέλα της Καβάλας, παίζοντας σε 12 παιχνίδια στη Football League.

Την περσινή χρονιά ο 25χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας (έπαιξε σε 16 παιχνίδια).

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει άριστα τη Super League 2 και έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Παναγιώτη Αρναούτογλου στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».