Βαθμολογία

Ηρόδοτος: Επαφές με Κατσουράνη!

Στο Ηράκλειο αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο 7 Αυγούστου, ο Κώστας Κατσουράνης για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ηροδότου, το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004, να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, ο Στέλιος Σωκιανός, συναντήθηκε με τον Κώστα Κατσουράνη στις 25 Ιουλίου, προτείνοντάς του, εφόσον ο ίδιος παρέμενε στην διοίκηση, να αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, κάτι το οποίο έχει προτείνει και στους πιθανούς μετόχους της υπό σύσταση ΠΑΕ.

Άπαντες, είναι σύμφωνοι ως προς την πρόσληψη του Κώστα Κατσουράνη και για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε, να κληθεί να έρθει στο Ηράκλειο το ερχόμενο Σάββατο 7 Αυγούστου, όταν και θα συζητήσουν σε διευρυμένη αυτή τη φορά σύνθεση, το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ουσιαστικά, επί της ουσίας, η πρώτη επαφή Ηροδότου-Κατσουράνη, έγινε μόλις λίγες ημέρες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Στέλιος Σωκιανός, εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε λεπτομερώς τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Κώστας Κατσουράνης πάντως, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη και σημαντική θέση στην ΠΑΕ, όμως έχει ζητήσει εγγυήσεις και έχει θέσει όρους και βάσει αυτών θα συζητήσουν και εφόσον προχωρήσουν σε συμφωνία, τότε θα πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.