Βαθμολογία

Φαλανιακός: Ψηλά ο πήχης - πίστη και αισιοδοξία για άνοδο (PICS)

Με ιδιαίτερα υψηλούς στόχους ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασία του ο Φαλανιακός. Η ιστορική ομάδα του νομού μας θα επιδιώξει μέσα από τη σκληρή δουλειά να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο με στόχο να πανηγυρίσει το ερχόμενο καλοκαίρι την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Το athleticlarissa σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Πολλές αλλαγές προέκυψαν τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο μέσα στη διάρκεια του καλοκαιριού. Από την προπόνηση της Παρασκευής (6/8) απουσίαζαν δικαιολογημένα αφού είχαν άδεια από την διοίκηση οι Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος – Μπλέντι Μούτσα.

Η νέα διοίκηση

Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Χρήστος Πρίφτης, ενώ δίπλα του έχει και ανθρώπους που έχουν προσφέρει χρόνια στη Φαλάνη. Ο νέος ισχυρός άνδρας της ομάδας έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έφερε στο σύλλογο δυνατά ονόματα από την Γ’ Εθνική έτσι ώστε να καταφέρει στο τέλος ο Φαλανιακός να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Πρόεδρος: Πρίφτης Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Αλατάς Ευάγγελος
Γραμματέας: Ιωαννίδης Ιωσήφ
Ταμίας: Βαϊου Άγγελος
Γενικός Αρχηγός: Ξεσφίγκης Βασίλειος
Μέλη: Καρακίτσιος Απόστολος, Ιωαννίδης Ιωάννης, Θεοδοσίου Γεώργιος, Ντανίκας Δημήτριος, Τρευλάκης Δημήτριος, Αμανατίδης Αστέριος
Αναπληρωματικό μέλος: Αντωνόπουλος Βασίλειος

Το τεχνικό επιτελείο

Το τεχνικό τιμ παρέμεινε με προπονητή τον κ. Κώστα Νεμπεγλέρα, γυμναστή τον κ. Ηρακλή Μαντζιώκα και προπονητή τερματοφυλάκων τον κ. Χρήστο Γκικούδη. Ένα δυνατό προπονητικό τιμ που καθημερινά δουλεύει σκληρά. Φυσικά στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο ο φροντιστής κ. Φίλιππας.

Οι μεταγραφές

Αναφορικά με το νέο ρόστερ, παρέμειναν αρκετοί παίκτες από την περασμένη χρονιά ενώ έγιναν και ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσης. Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος, Μπλέντι Μούτσα, Φίλιππος Καραμπούζης, Βασίλης Αναστασίου, Σεμπάστιαν Ιωαννίδης τα ονόματα που είχαν ανακοινωθεί.

Και νέες προσθήκες…

Μάλιστα την Παρασκευή (6/8) η ομάδα ανακοίνωσε άλλες τέσσερις σημαντικές προσθήκες…

Ο δυναμικός φορ Σπύρος Ιωαννίδης επιστρέφει στον Φαλανιακό με σκοπό να δώσει τα πάντα!

Ο έμπειρος αμυντικός Φάνης Πρίφτης με μεγάλη θητεία σε ομάδες του νομού μας θα δώσει σημαντική βοήθεια.

Ο 20χρονος δυναμικός αμυντικός χαφ Κλαούντιο Αλλιάι που αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας Κ19. Ένα νέο φιλόδοξο παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής ο έμπειρος αμυντικός Βασίλης Λάιος από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ομάδα που βγήκε πρωταθλήτρια στην Γ’ Εθνική. Παίκτης που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά…

Πρόβλημα το γήπεδο…

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται το βασικό γήπεδο του Φαλανιακού. Να θυμίσουμε πως αποτελεί έδρα και για τις δύο ομάδες της Φαλάνης (Φαλανιακός – Σμόλικας). Όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ομάδας γίνονται προσπάθειες ώστε σύντομα να ξανά γίνει ο αγωνιστικός χώρος και υπολογίζουν να αγωνιστούν μόνο τις πρώτες αγωνιστικές σε κάποιο άλλο γήπεδο κοντινό μέχρι να είναι έτοιμο προς χρήση. Πάντως η τωρινή εικόνα είναι αποκαρδιωτική και είναι ανεπίτρεπτο το γήπεδο μίας τόσο μεγάλης περιοχής να παρουσιάζει αυτή την τραγική εικόνα.

Τα φιλικά παιχνίδια

19/8 Φήκη
28/8 Αμπελωνιακός
4/9 Αετός Μακρυχωρίου
7/9 Κίσσαβος Συκουρίου
11/9 Οικονόμος Τσαριτσάνης
18/9 Μαυροβούνι
25/9 -
 

Η νέα ομάδα 2021 - 2022


Οι δηλώσεις

Χρήστος Πρίφτης (Πρόεδρος)

«Καλή αρχή εύχομαι στα παιδιά του Φαλανιακού που ήρθαν μαζί μας. Εγώ ήρθα για να αλλάξω την κατηγορία της ομάδας, γιατί ο Φαλανιακός το αξίζει χρόνια να είναι σε ανώτερη κατηγορία. Εδώ στην Φαλάνη έχω φίλους και γνωστούς και συμφωνήσαμε και πήραμε την απόφαση να κάνουμε αυτές τις μεταγραφές που ξέρουν όλοι και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε. Οι στόχοι είναι καθαρά να βγει η ομάδα στη Γ’ Εθνική. Για το ρόστερ περιμένουμε κάτι ακόμη αύριο... Για το γήπεδο μας είπε ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος κ. Αδαμόπουλος ότι θα ξεκινήσει σύντομα ώστε να γίνει καινούργιο. Μπορεί να μην προλάβουμε 1-2 αγωνιστικές στην αρχή να παίξουμε στο γήπεδό μας». 

Κώστας Νεμπεγλέρας (Προπονητής)

«Καταρχήν να ευχηθώ να έχουμε μία χρονιά η οποία να αρχίσει και να τελειώσει με το καλό, να μην έχουμε τα περσινά προβλήματα με τον covid. Να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας καλή αρχή, καλή επιτυχία μακριά από τραυματισμούς για τα παιδιά γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να έχουν την υγεία, χωρίς την υγεία δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα.

Για το ξεκίνημα το δικό μας, είναι μία νέα αρχή, κρατήσαμε τον περσινό κορμό, φέραμε στην ομάδα καλούς και έμπειρους παίκτες και θα προσπαθήσουμε, αυτό λέω και στα παιδιά να μπορέσουμε να ευχαριστιόμαστε και την προπόνηση και το παιχνίδι. Όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο τότε θα μπορέσουμε στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι. Σίγουρα με τον ερχομό των νέων παιδιών οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Αυτό που λέω στα παιδιά είναι δουλειά, έχουμε μία ομάδα που έχει και έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές».

Για το ρόστερ αν έχει ολοκληρωθεί: «Θα έλεγα κατά μεγάλο ποσοστό ναι. Τώρα εάν προκύψει μία – δύο περιπτώσεις οι οποίες είναι καλές θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε».

Για το γήπεδο: «Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένα πρόβλημα με το γήπεδο αλλά θα προσπαθήσουν όλοι μέσα στο Σεπτέμβριο ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο. Μπορεί ένα – δύο παιχνίδια να τα παίξουμε εκτός έδρας στην αρχή».

Γιώργος Πανταζής (Ποδοσφαιριστής)

«Πρώτα απ’ όλα καλωσορίσω τη νέα διοίκηση και εύχομαι να πετύχει τον στόχο της. Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή χρονιά σε όλους, υγεία πάνω απ’ όλα. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, πάμε για πρωτάθλημα και με τις μεταγραφές που έχουν γίνει. Θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα του Φαλανιακού τα νέα παιδιά, θα σταθούμε δίπλα τους. Καλή χρονιά και πρωταθλητές».

Φίλιππος Καραμπούζης (Ποδοσφαιριστής)

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς. Το θέμα είναι να ξεκινήσουμε πρώτα γιατί έχουμε τον covid που δεν μας το επέτρεψε πέρυσι να συνεχίσουν οι ομάδες. Θέλουμε εδώ πέρα στη Φαλάνη να αλλάξουμε επίπεδο και ευελπιστώ πως με την ομάδα μου θα τα καταφέρουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος, όλα τα παιδιά εδώ δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας και αν έχουμε σοβαρότητα στη δουλειά μας θα το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

Κλικ από την προπόνηση της Παρασκευής (6/8)