Βαθμολογία

Πήρε Λαμπίρη η Επισκοπή

Η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Λαμπίρη. Πρόκειται για τον 25χρονο τερματοφύλακα με ύψος 1.88μ. (είναι γεννημένος στην Κοζάνη στις 13 Απριλίου του 1997).
Ο Λαμπίρης που είναι γνωστός στο κρητικό κοινό κυρίως από την τελευταία του παρουσία στον ΑΟ Χανιά, Ο νέος κίπερ της ομάδας μας έχει ωστόσο ένα πλούσιο βιογραφικό.
Αρχικά ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Μακεδονικό Κοζάνης κι έπειτα βρέθηκε στην Κ20 της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (2014-15, 2015-16).
Την επόμενη σεζόν (2016-17) κατέβηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη και εντάχθηκε στον Πλατανιά (SL1) και τον επόμενο χρόνο (2017-18 α’ μισό) βρέθηκε στον Αχαρναϊκό (SL2). Ακολούθως, (στο β΄μισό) πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Λάρισας (SL2).
Το 2018-19 ανήκε στη Δόξα Δράμας (SL2) και από την επόμενη σεζόν (2019-20 ως και μέχρι πρότινος (2021)) ανήκε στο ρόστερ του ΑΟ Χανίων (SL2).
Η ΠΑΕ Επισκοπή τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες”.

Θ. Λαμπίρης: “Έρχομαι σ’ έναν σύλλογο που κυνηγάει τις φιλοδοξίες του”

Ο βορειοελλαδίτης κίπερ, λίγο μετά τις σχετικές υπογραφές, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πια στην ομάδα της Επισκοπή. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη και τον προπονητή κ. Βέλιτς για την προσέγγιση που μου έκαναν.
Έρχομαι σ’ έναν σύλλογο που κυνηγάει τις φιλοδοξίες του και στόχος μας είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Φυσικά προέχει η υγεία όλων για να φτάσουμε στους στόχους μας.”