Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Σύσκεψη για την Δευτεριάτικη (9/8) έναρξη προετοιμασίας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μεταξύ των ανθρώπων της τεχνικής ηγεσίας. Σε αυτήν πήραν μέρος ο προπονητής των "κυανόλευκων" κ. Marcelo Straccia, ο άμεσος συνεργάτης του, κ. Βαγγέλης Στουρνάρας και ο γυμναστής αναλυτής κ. Walter Gerpe.

Συζητήθηκε και  καταρτίστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα των προπονήσεων καθώς και των κλεισμένων - ήδη -  φιλικών αγώνων. Ο κ. Marcelo Straccia παρουσίασε στους συνεργάτες του, με λεπτομέρειες τις ώρες των προπονήσεων καθώς επίσης και του σύγχρονους τρόπους εκγύμνασης, κομμάτι που κατέχει φυσικά ο κ. Walter Gerpe.

Επίσης ο κ. Στουρνάρας παρουσίασε ενημερωτικά τους παίκτες που υπάρχουν μέχρι στιγμής στο ρόστερ της λαρισινής ομάδας (παραμένοντες από πέρυσι αλλά και τις μέχρι τώρα μεταγραφές).

Η πρώτη προπόνηση οριοθετήθηκε για την Δευτέρα (09/08/21) στις 7μμ. Πιο μπροστά οι δημοσιογράφοι - που καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο στις 6.30 θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους "πρωταγωνιστές" του φετινού Απόλλωνα, ακολουθώντας όμως πιστά τα μέτρα για τον Covid (άπαντες με μάσκες και στην ανάλογη απόσταση).

Θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός και κατόπιν θα ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2 για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22.