Βαθμολογία

Λιονέλ Μέσι: Τέλος από την Μπαρτσελόνα

Πλήρης ανατροπή αναφορικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι καθώς εκεί που φαινόταν ότι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, τελικά ο Αργεντίνος σούπερ σταρ όπως ανακοίνωσαν και οι Καταλανοί, αποχαιρετά το Καμπ Νόου και την ομάδα σε μια είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» μεγατόνων στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο σύλλογος της Βαρκελώνης το βράδυ της Πέμπτης (5/08) γνωστοποίησε επισήμως ότι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο «Καμπ Νόου». «Παρά το γεγονός ότι το κλαμπ και ο παίκτης είχαν φτάσει σε συμφωνία και η ξεκάθαρη πρόθεσή τους να υπογράψουν σήμερα το νέο συμβόλαιο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί εξαιτίας οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων (κανονισμοί της ισπανικής Λίγκας)» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Να θυμίσουμε το συγκεκριμένο θέμα είχε φέρει νωρίτερα στο φως της δημοσιότητας η «Marca». Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, οι «λεπτομέρειες» που απέμεναν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας δεν ήταν μικρές. Σήμερα υπήρξε γεύμα εργασίας μεταξύ διοικούντων την Μπαρτσελόνα και εκπροσώπων του παίκτη, το οποίο κατέληξε σε αδιέξοδο που έφερε και το επίσημο διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Λέο Μέσι δε μένει στην Μπαρτσελόνα.

Παρότι το κλαμπ και ο παίκτης συμφώνησαν και οι ξεκάθαρες προθέσεις τους ήταν να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν μπόρεσε να γίνει λόγω οικονομικών και δομικών εμποδίων (κανονισμοί Ισπανικής λίγκας).

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ο Μέσι δε θα μείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές είναι βαθύτατα λυπημένες επειδή οι επιθυμίες του παίκτη και του κλαμπ, τελικά δε θα εκπληρωθούν.

Η Μπαρτσελόνα ολόψυχα εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον παίκτη για την συνεισφορά του στο να μεγαλώσει το κλαμπ και του εύχεται όλα τα καλά για το μέλλον της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής».