Βαθμολογία

Στο θέατρο Αιγάνης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης

Στο θέατρο Αιγάνης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών,  κ. Γιώργος Μανώλης, όπου παρακολούθησε την θεατρική παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου "Ότι θυμάμαι χαίρομαι", του Κώστα Τσιάνου. Η παράσταση ήταν προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων "Με Θέα το Αιγαίο".

Μετά την παράσταση ο Δήμαρχος Τεμπών δήλωσε ότι: "θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, τον  σντιπεριφερειάρχη πολιτισμού κ. Νίκο Λιούπα και τους συνεργάτες τους, για την ευκαιρία που έδωσαν στο θεατρόφιλο κοινό του δήμου Τεμπών, αλλά και τους επισκέπτες των παραλίων μας να παρακολουθήσουν την ομολογουμένως πολύ καλή θεατρική παράσταση γραμμένη από τον σπουδαίο Κώστα Τσιάνο. 'Ενα  έργο γραμμένο  και αφιερωμένο από τον κ. Τσιάνο, με την 30χρονη πορεία του στο Θεσσαλικό θέατρο, στην πόλη της Λάρισας, της οποίας είναι γέννημα και θρέμμα. H σκηνή γεμίζει με όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν, χρώματα και εικόνες που αναβιώνουν την ιστορικότητα της πόλης της Λάρισας και τονίζουν την διαχρονική της λαμπρότητα σε έναν κόσμο ονείρου, αναμνήσεων και φαντασίας. Ταξιδεύοντας, έτσι, τους θεατές σε μια άλλη εποχή, αλλά τόσο ίδια με την σημερινή. Καλή συνέχεια Καλοκαιριού".

Τον Δήμαρχο Τεμπών συνόδευαν η σύζυγος του Ευαγγελία, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου με τη σύζυγό του  Κωνσταντίνα και η Πρόεδρος της Κοινότητας Αιγάνης κ. Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου