Βαθμολογία

Έξι τα κρούσματα στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Ακόμη ένα κρούσμα ανιχνεύτηκε στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, που πρόωρα τέθηκε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, με μοναδική παρουσία αυτή των Πλατανιώτη – Παπάζογλου στο Ντουέτο.

Συνολικά τα κρούσματα είναι έξι στην Εθνική ομάδα, αφού εκτός από τη συνοδό αποστολής θετικές στον κορωνοϊό βρέθηκαν και πέντε αθλήτριες.

Η ενημέρωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής είναι η εξής: Ενα ακόμα μέλος της Εθνικής ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο ειδικό ξενοδοχείο όπου μένουν και τα υπόλοιπα μέλη. Συνολικά σε καραντίνα είναι η συνοδός, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορωνοϊό και άλλες πέντε μέλη της ομάδας.

Ολα τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία βρίσκονταν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης, ύστερα από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα μέλη της ομάδας, τα οποία δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και τα βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο.