Βαθμολογία

Μιχάλης Τσουμάνης: Ένα αυθεντικό ταλέντο στην ΠΑΕ ΑΕΛ!

Ταλέντο. Μια λέξη «δύσκολη» ως προς την εξήγησή της, αλλά ταυτόχρονα ικανή να δημιουργεί «ντόρο». Το… ταλέντο του επιθετικού είναι ικανό να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση στον κόσμο.

Ο ρόλος του center for είναι να παίζει στην κορυφή της επίθεσης μόνος του, κύριος εκφραστής της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας, μετουσιώνοντας σε γκολ τις τελικές ενέργειες. Ο ρόλος του δεν εξαντλείται μόνο στη φάση κατοχής, αλλά είναι εξίσου σημαντικός και στην αρνητική μετάβαση (εναλλαγή από φάση κατοχής σε φάση άμυνας) καθώς είναι αυτός που εφαρμόζει πρώτος τις βασικές αρχές της πίεσης και υποστήριξης (pressing – cover).

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε αποφάσισε να επενδύσει στα νέα παιδιά του νομού μας. Ένα από αυτά είναι και ο επιθετικός Μιχάλης Τσουμάνης!

Ο 18χρονος υπέγραψε πριν από λίγες εβδομάδες συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και αυτή την περίοδο, είναι μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, στο Καρπενήσι όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο με εξαιρετική σωματοδομή και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ηγετική παρουσία μέσα στο γήπεδο.

Είναι ένα δυνατό και γρήγορο παιδί, με ευστροφία και φοβερή αντίληψη, ενώ χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή αίσθηση του γκολ που διαθέτει, καθώς και τα εξαιρετικά τελειώματα.

Έχει υψηλή τεχνική, ηγετικά χαρακτηριστικά και όλα αυτά τα στοιχεία καλούνται να δουλέψουν οι προπονητές της ΑΕΛ, έτσι ώστε να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητές του.

Το athleticlarissa του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ΑΕΛ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ