Βαθμολογία

Ο Στέφανος Χατζηκυριάκος ανακοινώθηκε από τη Δόξα Δράμας

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Χατζηκυριάκου. Ο 23χρονος πλάγιος επιθετικός (γεννηθείς 5/11/1997), που διακρίνεται για την ταχύτητά του, έχει αγωνιστεί σε Καβάλα, Πανδραμαϊκό, ΟΦ Ιεράπετρας, Κεραυνό Πέρνης, ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας, Ηρακλή Καβάλας, Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (τελευταία ομάδα του) και αποτελεί ακόμα ένα Δραμινό παίκτη που εντάσσεται στο νέο ρόστερ των “Μαυραετών”.

Ο Χατζηκυριάκου έχει τριετή θητεία στις ακαδημίες της Δόξας (Κ17, Καστρινό και Κ19), ενώ στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας μας ανέφερε: “Ήταν παιδικό μου όνειρο να βρεθώ σε αυτή την ομάδα, πέρασα από τρία κλιμάκια των ακαδημιών. Θέλω να δώσω το καλύτερο για τη Δόξα, το 100% του εαυτού μου, για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με έφεραν στην ομάδα. Ελπίζω ο κοσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια, φέτος είμαστε και πολλοί παίκτες από την περιοχή. Είναι ωραίο συναίσθημα κάποτε να είσαι στην κερκίδα ως φίλαθλος και πλέον να περνάς στη θέση του ποδοσφαιριστή”.

Στέφανε, σε καλωσορίζουμε ξανά στη Δόξα, αυτή τη φορά στην πρώτη ομάδα και ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μια επιτυχημένη σεζόν».