Βαθμολογία

Μεγάλη ανατροπή από τον Ηρακλή Λάρισας με Χρήστο Αλεξίου!

Παρότι ο 28χρονος σέντερ φορ Χρήστος Αλεξίου, ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες από τον Εθνικό, ο Ηρακλής Λάρισας έκανε την ανατροπή και ενέταξε στην ομάδα του τον δυναμικό σέντερ φορ.

Ο 28χρονος, υψηλόσωμος (1,92, ύψος) επιθετικός, έχει εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Λαμίας. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Τύρναβο, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Καβάλα, στο Βατανιακό, στον Πιερικό, στη Λαμία την ΑΕ Ιστιαίας, και τον Αστέρα Ιτέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δυο χρόνια αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας πετυχαίνοντας 33 γκολ. Πέρυσι ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ΑΕ Καρίτσας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής τερματίζοντας στην 2η θέση του 3ου ομίλου.

Τον υψηλόσωμο φορ υποδέχθηκε το μέλος του Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας και ένας εκ των βασικών υποστηρικτικών του σωματείου Γιάννης Παπαγεωργίου ο οποίος και ευχήθηκε στον Χρήστο «υγεία, καλή αγωνιστική χρονιά και πρώτος σκόρερ με τον Ηρακλή την φετινή χρονιά».