Βαθμολογία

Μεγάλη προσέλευση στο «Football Hall»

Κάτι ξεχωριστό έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγους μήνες στην πόλη της Λάρισας. Μία μοναδική εγκατάσταση που έχει «τρελάνει» μικρούς και μεγάλους!

Ο Κώστας Τσότσος κάνει τη Λάρισα πρωτοπόρα φέρνοντας στην Ελλάδα το «Football Hall» ένα μοναδικό υπερσύγχρονο χώρο προπόνησης που άνοιξε τις πόρτες του για όλους και όλες, από παιδιά, εφήβους, αλλά και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, στo 3ο χιλιόμετρο Λάρισας – Θεσσαλονίκης (εικόνες 3,4,5,6).

Βασίζεται στη ρομποτική και την τεχνητή νοημοσύνη και δεν απαιτεί την ανθρώπινη παρέμβαση. Οι ρυθμίσεις γίνονται μέσα από υπολογιστές συνδεδεμένους με τον μηχανισμό των ειδικών εκτοξευτήρων και προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Στόχος είναι η βελτίωση των αδυναμιών του προπονούμενου, με την επανάληψη και την προσομοίωση ρεαλιστικών συνθηκών, που ξεπερνάνε σε ποιότητα τις συμβατικές προπονήσεις όπως τις έχουμε μάθει μέχρι σήμερα. Το σύστημα διαθέτει 8 εκτοξευτήρες, δύο σε κάθε πλευρά και 64 φωτιζόμενους στόχους.

Το «Football Hall» το έχουν αγκαλιάσει οι Λαρισαίοι και όχι μόνο. Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη και όλοι το βλέπουν ως μία ευκαιρία για βελτίωση αλλά και άλλοι ως μία εμπειρία…

Αξίζει πραγματικά μία επίσκεψη…