Βαθμολογία

Φαλανιακός: Τόπο στα νιάτα!

Ο Φαλανιακός συνεχίζει τον προγραμματισμό του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που θα μετέχει στην Α’ ΕΠΣΛ και θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εξάλλου οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα αυτό δείχνουν ξεκάθαρα.

Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί δυνατά ονόματα που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου. Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος, Μούτσα Μπλέντι, Φίλιππος Καραμπούζης και Βασίλης Αναστασίου είναι οι μέχρι τώρα κινήσεις…

Σε αυτές έρχεται να προστεθεί και ο νεαρός και ιδιαίτερα εξελίξιμος χαφ Σεμπάστιαν Ιωαννίδης. Είναι 18 ετών και προέρχεται από την Αστραπή Νέας Πολιτείας. Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης που θα βοηθήσει με την σειρά του τη νέα του ομάδα.

Ο πρόεδρος και «ψυχή» της ομάδας κ. Χρήστος Πρίφτης παράλληλα με τις δυναμικές προσθήκες που κάνει, θέλει να δώσει βαρύτητα και στα νέα παιδιά που θα δουλέψουν σκληρά υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Κώστα Νεμπεγλέρα και θα εξελιχθούν μέσα από την ομάδα.

Ο κ. Πρίφτης είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, αλλά η ζωή του όλη είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να μπει δυναμικά και με τις κινήσεις που κάνει θα παλέψει να εκπληρώσει τα όνειρά του με τον Φαλανιακό.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ