Βαθμολογία

Τρίκαλα: Αυτοί θα δώσουν το παρών στην «πρώτη»

Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφέραμε ποιοι δεν θα είναι στον ΆΟ Τρίκαλα της νέας περιόδου και οι οποίοι αποχώρησαν για διαφόρους λόγους (Γιακουμής, Παπαγεωργίου, Αλμπάνης, Χατζηκωνσταντίνου, Διαμαντόπουλος, Ζώγκος, Σταματής, Τάχατος, Πανίδης, Φασίδης).

Ας δούμε όμως ποιοι αναμένονται να δώσουν το παρών στην πρώτη επίσημη προπόνηση η οποία δεν αποκλείεται λόγω του καύσωνα να μεταφερθεί σε άλλη ώρα η ακόμη και μέρα.
Οι Γκάρας , Περλιεσι, Νιάρος, Κεχαγιάς, Ντιαλόσι, Γκοβίνας, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Πέλκας , Ελευθεριάδης , Στεφανίδης, Ζησοπουλος, Ευθυμίου, Φουτσινι, Σιλβανο, Κλεμεντε, Γουιντέκε έχουν συμβόλαιο και θα δώσουν το παρών ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους νεαρούς Μανίσογλου, Κουλούρη οι οποίοι και συμφώνησαν με τους κυανέρυθρους.

Ευκαιρία στην περίοδο της προετοιμασίας θα πάρει και ο Δρόσος ο οποίος πήρε αρκετά παιχνίδια με την Φήκη και τα πήγε καλά. Παράλληλα να σημειωθεί πως εκκρεμούν οι υποθέσεις Πιαστόπουλου και Σουλιώτη με τον πρώτο ουσιαστικά να έχει συμφωνήσει. Μιλάμε δηλαδή για ένα αριθμό 20-22 παικτών που θα μπουν στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας με τους κυανέρυθρους να ευελπιστούν ότι μέχρι την αναχώρηση για το Καρπενήσι θα υπάρχουν στην διάθεση των προπονητών και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Πηγή: goal-trikala.gr