Βαθμολογία

Ο Χουσίνο αποσχολεί τα Βολιβιανά Μέσα

Τα βολιβιανά μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολούνται με τη μεταγραφή του Χουσίνο στην πρωτοπόρο ομάδα του βολιβιανού πρωταθλήματος την «The Strongest».

Ο Χουσίνο σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι ένα μεγάλο συναίσθημα, αυτό σημαίνει πολλά για μένα, είμαι ευγνώμων στην ηγεσία του The Strongest που το έκανε αυτό δυνατό. Με γεμίζει ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι εκτιμούν τη δουλειά κάποιου, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι».

“Η ιδέα ήταν να συνεχίσω στην Ευρώπη, αλλά δεν θα μπορούσα να χάσω αυτήν την ευκαιρία, είναι ιδιαίτερο να φτάσω στην «The Strongest». Μάλιστα σε συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στον παίκτη δόθηκε άδεια από την ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι τον Δεκέμβριο, κάτι που διαψεύστηκε από τη λαρισινή ομάδα από την οποία διέρρευσε ότι ο παίκτης πουλήθηκε 100.000 ευρω που θα δοθούν σε ένα χρόνο περίπου σε δόσεις των 10.000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ αν πουληθεί ο παίκτης έχει δικαίωμα μεταπώλησης 40%. Πάντως σύμφωνα με τα βολιβιανά μέσα ξέσπασε διαμάχη μεταξύ της τωρινής ομάδας του Χουσίνο και της πρώην του Μπολιβάρ που ζητάει ένα ποσοστό από τη μεταγραφή του.

Στην ΑΕΛ λένε ότι αυτά γίνονται για λόγους εντυπώσεων λόγω της παραδοσιακής διαμάχης των δύο αυτών ομάδων . Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΛ έπαιζε παλαιότερα στο Μπολιβάρ και τώρα θα βρίσκεται στο άλλο μεγάλο κλαμπ της Λα Παζ και της Βολιβίας. “Είναι ωραίο για την καριέρα μου να βρίσκομαι και στους δύο συλλόγους, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στο καλό του The Strongest, στη χαρά των οπαδών, έρχομαι με την όμορφη πίεση να προσθέσω, να κερδίσω τη θέση με ταπεινότητα και θέλω να γίνω πρωταθλητής», είπε.
Τέλος κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο παίκτης είχε προτάσεις εκτός από την Κροατία, από τη Μακάμπι Τελ Αβιβ και την Καραμπάχ.

Πηγή: Ελευθερία