Βαθμολογία

Τέταρτη μεταγραφή στη Ρόδο

Μετά τους Θανάση Παπάζογλου, Αμπντελσαλάμ Σαάντο και Ίλια Μαρκόφσκι η Ρόδος προχωρά στην απόκτηση του Μάρτιν Τσάβες.
Αναλυτικά: «Επόμενη μεταγραφή, Martín Cháves, από την Ουρουγουάη.

Διεθνής ποδοσφαιριστής με την under 17 της χώρας του, ξεκίνησε από την Peliarol, συνέχισε με Gremio και NorthEast United της Ινδίας όπου αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια και έβαλε τρία γκολ. Παίζει δεκάρι και εξτρέμ.

Ο Martin φτάνει σήμερα στη Ρόδο, όπου θα ενταχθεί στην ομάδα μας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για να επιτευχθεί ο στόχος μας».

Μεταγραφών συνέχεια για τη Ρόδο, πήρε και Ρέτσο

Από τη SuperSport United της Νότιας Αφρικής στη Ρόδο ο Χρήστος Ρέτσος. Ο 20χρονος (02/05/2001) γεννημένος στο Γιοχάνεσμπουργκ μέσος ανήκε στους Νεοσμυρνιώτες από τα μικρά τμήματα, πριν μετακομίσει στη Νότια Αφρική. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ρόδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του τον Χρήστος Ρέτσος.

Ο Χρήστος Ρέτσος πληροί όλες τις προϋποθέσεις στην νέα ομάδα που δημιουργεί ο Κυρίος Αντωνίου με μικρό μέσο όρο ηλικίας.

Είναι γεννημένος το 2001 στο Γιοχάνεσμπουργκ και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια της νέας Ρόδου.

Ο Χρήστος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα με την ομάδα του πανιωνίου και πέρσι αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Νότιας Αφρικής με την ομάδα της SuperSport United.»