Βαθμολογία

Μακρής: «Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση…»

Ο προικισμένος ακραίος επιθετικός Κωνσταντίνος Μακρής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Δωτιέα Αγιάς και ο ίδιος δηλώνει στο athleticlarissa χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη.
«Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Καφανέλη, όπως και τους προπονητές μου, τον κ. Τάσο Μπεριτζά, τον κ. Κώστα Παπαρίζο και τον κ. Λεωνίδα Κιόρογλου για την άψογη συνεργασία που είχαμε πέρυσι και ευελπιστώ η νέα χρονιά να μας βρει ακόμα καλύτερα και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Γ’ Εθνική!

Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μου. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και αυτό φάνηκε πέρυσι στα παιχνίδια που δώσαμε.

Οι παίκτες στην ομάδα είναι όλοι καλοί και θεωρώ πως ο Δωτιέας έχει όλο το «πακέτο» για να φτάσει εκεί που αξίζει, δηλαδή στη Γ’ Εθνική. Εύχομαι υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ο Μακρής με την ποιότητα που διαθέτει είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Δωτιέα στο νέο αυτό πρωτάθλημα. Ο ίδιος τελειώνει σύντομα τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και δηλώνει έτοιμος για τη νέα αυτή πρόκληση. Εξάλλου ο Μακρής είναι μαθημένος στα δύσκολα και η εμπειρία του αλλά και η ποιότητά του είναι αυτά που τον κάνουν ξεχωριστό…