Βαθμολογία

Ξεκίνησε βάζοντας ψηλά τον πήχη ο ΠΟ Ελασσόνας

Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα, με πολλή όρεξη για δουλειά, αλλά συνάμα και υποσχέσεις για μια καλή χρονιά, καθώς και φέτος η ομάδα της Ελασσόνας θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/07) η πρώτη προπόνηση του ΠΟΕ στο δημοτικό γήπεδο της Ελασσόνας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Μόρα, παρουσία της διοίκησης και φίλων του συλλόγου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε φυσική κατάσταση και ασκήσεις με μπάλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας δεν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τους παίκτες, καθώς θα είναι αναγνωριστική.

Το ρόστερ ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί και η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εντατικοποιήσουν τις επαφές τους ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.
Να σημειώσουμε ότι άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μόρα θα είναι Ανδρέας Τσιρβούλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Σαπουνάς. Ανοίγοντας την «πρώτη» του Π.Ο.Ε. ο πρόεδρος του Άλκης Χατζηβασίλης, ευχήθηκε σε όλους υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες, ενώ καλωσόρισε το νέο τεχνικό τιμ της ομάδας, ευχόμενος στον νέο προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Μόρα επιτυχημένο ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα. Δεν έκρυψε πως ο φετινός Π.Ο.Ε. βάζει τον πήχη ψηλά, κάνοντας λόγο και για πρωταθλητισμό.
«Θα είμαστε πάντα δίπλα σας ως διοίκηση. Ο ΠΟΕ είναι μιά μεγάλη οικογένεια, και έτσι θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε όλοι μαζί», ανέφερε με νόημα, ολοκληρώνοντας ο Άλκης Χατζηβασίλης.

Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Μόρας δήλωσε τα εξής: «Είναι κάτι  ευχάριστο και ωραίο για μένα, αν και δεν είναι εύκολο όταν σταματάς το ποδόσφαιρο να περάσεις από ποδοσφαιριστής σε προπονητής.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η μετάβαση ήρθε αρκετά γρήγορα, αλλά χαίρομαι που ήρθε γιατί θεωρώ ότι η διοίκηση του ΠΟΕ με έπεισε, ζήτησα κάποια πράγματα, ζήτησα επαγγελματισμό απ όλες τις πλευρές, και είναι κάτι το οποίο μπορούμε να το εξελίξουμε, μπορούμε να το βελτιώσουμε, οπότε για μένα αυτός ήταν ο λόγος που δέχθηκα να εργαστώ σε μία ερασιτεχνική ομάδα.
Θέλω να βελτιωθεί ο ΠΟΕ σε πολλά επίπεδα, είμαι εδώ για να τους βοηθήσω, είναι εδώ για να με βοηθήσουν, οπότε θεωρώ ότι το να γίνουμε μια οικογένεια και να μπορέσουμε να προσφέρουμε κάτι σε αυτά τα παιδιά, για μένα είναι χαρά μου, πάντα ήθελα να προσφέρω, οπότε η προσφορά μου θα είναι ολοκληρωμένη πάνω στο πως θα βελτιωθούνε αυτά τα παιδιά και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι πρώτα και μετά ποδοσφαιριστές.
Η λέξη πρωταθλητισμός είναι αυτός που θα ακολουθεί αυτή την ομάδα. Η λέξη πρωταθλητισμός πολλούς τους προβληματίζει γιατί νομίζουν ότι πρέπει να βγεις πρώτος. Πρωταθλητισμός είναι η ομάδα να λειτουργεί και να προσπαθεί και να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα.
Η νοοτροπία που θέλω να περάσω στα παιδιά είναι ο πρωταθλητισμός για να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω από τα νέα παιδιά και να το ευχαριστηθούν οι πιο έμπειροι».
Από την πλευρά της διοίκησης δηλώσεις έκαναν επίσης, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Θανάσης Μπίζιος και ο Γενικός Αρχηγός Παναγιώτης Μωυσίδης.

Θανάσης Μπίζιος: «Από την πλευρά της διοίκησης θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι υψηλοί, θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και ότι βγει.
Ξεκινάμε φέτος ένα καινούργιο εγχείρημα με τον προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλη Μόρα, μια προσθήκη η οποία θεωρούμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο εξωαγωνιστικό.
Υπάρχει όρεξή από τη διοίκηση, η επαρχία είναι μεγάλη και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Παναγιώτης Μωυσίδης: «Η ομάδα μας και φέτος θα απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό με ποδοσφαιριστές από την επαρχία Ελασσόνας κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς και στόχος μας είναι η ομάδα να βρεθεί όσο πιο ψηλά μπορεί.
Η επαρχία μας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και χρειάζεται συλλογική προσπάθεια απ όλους για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα που επέλεξε την ομάδα μας για να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα, είναι τιμή για τον ΠΟΕ και ευχόμαστε, όλοι μαζί σαν οικογένεια να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Ανδρέας Νικούλης
Πηγή: elassona884.gr