Βαθμολογία

Με σπουδαία εμφάνιση στους «16» του Τόκιο η Μαρία Σάκκαρη

Με μια επιβλητική νίκη επί της Nina Stojanovic, η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε την είσοδό της στις «16» καλύτερες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Μαρία Σάκκαρη έπαιξε μεγάλο τένις και σήμερα, για να κερδίσει εύκολα τη Nina Stojanovic με 6-1, 6-2 και να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Μόλις 3 αβίαστα λάθη έκανε σε ολόκληρο τον αγώνα η Σάκκαρη, η οποία πέτυχε 6 winners. Η Stojanovic από τη μεριά της κατάφερε να πετύχει μόνο 2 winners απέναντι στην εκπληκτική Μαρία, ενώ υπέπεσε σε 11 αβίαστα λάθη.

Στο 1ο σετ η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε 5 games στη σειρά και μετέτρεψε πολύ γρήγορα το 1-1 σε 6-1, για να το κατακτήσει μέσα σε μισή ώρα. Μπήκε πολύ δυνατά και στο 2ο σετ η Μαρία, που μέσα στο πρώτο 40λεπτο είχε κερδίσει τα 8 από τα 9 games που παίχτηκαν και ήταν μπροστά με 6-1, 2-0.

Η Stojanovic μείωσε σε 2-1 και αργότερα ανέτρεψε το 0-40 για να κρατήσει ξανά το σερβίς της και να μειώσει σε 3-2, όμως τελικά το double break έγινε για τη Σάκκαρη, που κέρδισε τους 12 από τους 14 τελευταίους πόντους του αγώνα και κατέκτησε το 2ο σετ με 6-2.