Βαθμολογία

Στον Ατρόμητο ο Ντάνι Καστεγιάνο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντάνι Καστεγιάνο για την επόμενη σεζόν.

Ο 33χρονος Ισπανός αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και την τελευταία δεκαετία φορούσε τη φανέλα της Λας Πάλμας, αποτελώντας μια εμβληματική φυσιογνωμία για τον σύλλογο, αφού έχει καταγράψει 221 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ήταν και εκ των αρχηγών της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά.

Εκτός από τη Λας Πάλμας στην οποία ήταν ποδοσφαιριστής της από το 2011, έχει αγωνιστεί επίσης στη Μαγιόρκα, τη Θέουτα και την Αλαβές, ενώ στο βιογραφικό του έχει και γεμάτες σεζόν στην κορυφαία λίγκα του ισπανικού πρωταθλήματος, την Primera Division, καθώς ήταν ο βασικός μπακ της Λας Πάλμας στα τρία χρόνια της παρουσίας στη La Liga (2015-18).

O Ντάνι Καστεγιάνο ήταν από τις πρώτες επιλογές του προπονητή, Άνχελ Λόπεθ, που τον γνωρίζει πολύ καλά ως άριστος γνώστης του ισπανικού ποδοσφαίρου και η συμφωνία σφραγίστηκε και στο τυπικό σκέλος τις τελευταίες ώρες.

Ο νέος παίκτης της ομάδας βρίσκεται ήδη με την υπόλοιπη αποστολή στο Αλικάντε της Ισπανίας και μπαίνει άμεσα σε ρυθμούς προετοιμασίας, ώστε να φτάσει το συντομότερο δυνατόν τους συμπαίκτες του.