Βαθμολογία

Μπουχλαριώτης: «Θα συναποφασίσουμε για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ένωσης είναι έτοιμος να ακούσει τους παράγοντες του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου και σύντομα να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις που θα έχουν ως σκοπό να επιστρέψουν όλοι στα γήπεδα με υγεία και διάθεση για ένα καλύτερο αύριο.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είπε στο athleticlarissa πως περιμένει και τις αποφάσεις της πολιτείας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το επόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μπουχλαριώτης βρίσκεται γι’ ακόμη μία φορά κοντά στα σωματεία, ακούει τους παράγοντες και στην κατάλληλη στιγμή θα πάρει τις καλύτερες αποφάσεις που θα βοηθήσουν όλους στην επιστροφή των ομάδων μας στα γήπεδα.

Δείτε τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης στο athleticlarissa:

«Όταν με το καλό ξεκινήσει ξανά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να μας βρει όλους μαζί, τους παράγοντες δυνατούς για να μπορούν να κρατήσουν τα σωματεία ζωντανά.

Περάσαμε δύο πολύ δύσκολα χρόνια, το μέλημα της ΕΠΣΛ είναι να συναποφασίσει μαζί με όλους τους παράγοντες για το πως θα γίνει η επανέναρξη των πρωταθλημάτων μας.

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά, σύντομα να βγούνε οι οδηγίες από την πολιτεία για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε όλα με γνώμονα την προστασία των παραγόντων που είναι αυτοί που κρατάνε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ζωντανό».