Βαθμολογία

Νίκη Βόλου: Με την «βούλα» o Μπάγιτς!

Την εστία της Νίκη Βόλου θα υπερασπίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βλάντιμιρ Μπάγιτς, ο οποίος μετακόμισε στην ομάδα από την ΑΕΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Vladimir Bajic. Ο Bajic γεννήθηκε στο Νόβι Σαντ της Σερβίας κι αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Πρόκειται για έναν εμπειρότατο ποδοσφαιριστή, με περίπου 200 συμμετοχές στην πρώτη και στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία της πατρίδας του, έχοντας αγωνιστεί, συγκεκριμένα, σε Σλόγκα Τεμερίν, Μλάντοστ, Σρεμ, Νόβι Παζάρ, Μπανάτ Ζρενζαμίν, Μπόρατς Τσάτσακ και Ραντνίσκι. Το 2018 μετακόμισε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Λεβαδειακού, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Στα τρία χρόνια παρουσίας του στη χώρα μας, πραγματοποίησε 28 συμμετοχές στη Superleague 1, 19 στη Superleague 2 και τρεις στο Κύπελλο Ελλάδας.  Καλωσορίζουμε τον Vladimir στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!

Και άλλες προσθήκες

Με εντυπωσιακό τρόπο “άνοιξε” τον χορό των μεταγραφών η Νίκη Βόλου ανακοινώνοντας την απόκτηση του Παύλου Κυριακίδη. Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Κυριακίδη.

Ο Κυριακίδης γεννήθηκε στην Κοζάνη κι αγωνίζεται, με την ίδια ευχέρεια, είτε ως κεντρικός μέσος, είτε ως δεξί μπακ-χαφ.

Έχει αγωνιστεί, κατά σειρά, σε Κοζάνη, Μέγα Αλέξανδρο, Ζάκυνθο, Πανηλειακό, Ηρακλή, Ατρόμητο, ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας συνολικά 76 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 50 στη Β’, 57 στη Γ’ και 31 στο Κύπελλο Ελλάδας. Την περσινή αγωνιστική σεζόν, αγωνίστηκε στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία της Κύπρου, με τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου, με τον οποίο κατέγραψε, συνολικά, 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο.

Καλωσορίζουμε τον Παύλο στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!