Βαθμολογία

Παραφέστας: «Είναι για το καλό όλων»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Παραφέστας. Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ μίλησε για το θέμα με τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους της ομάδας. Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Παραφέστας δήλωσε:

Για το ζήτημα με τους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στην ΑΕΛ: «Το θέμα είναι ότι όλα τα παιδιά είναι εντάξει. Και το ιατρικό τιμ έχει προγραμματίσει αλλά και κάποια παιδιά έχουν προγραμματίσει εμβολιασμούς. Χθες κάναμε δεύτερο μοριακό τεστ. Από την προετοιμασία δεν μπορεί να μείνει κανείς εκτός γιατί έχουν προγραμματίσει ημερομηνίες. Από τη στιγμή που έγιναν και PCR τεστ, είμαστε ελεγμένοι. Νομίζω ότι περιμένουμε την απάντηση από το ιατρικό τιμ. Αν δεν εμβολιαστούν θα δούμε. Και ο εμβολιασμός δεν είναι θέλω αυτή τη στιγμή και πάω, θέλει προγραμματισμό. Είμαστε όλοι καθαροί, βγήκαν τα αποτελέσματα».

Πως θα αναγκαστεί κάποιος να εμβολιαστεί: «Είναι για το καλό όλων. Όταν η λειτουργία του συνόλου εξαρτάται από τον καθένα. Υπάρχουν και οι αρνητές. Έχω ζήσει καταστάσεις. Όταν μπεις στην εντατική τότε όλοι το γυρίζουν και είμαστε υπέρ της προστασίας και της υγείας».