Βαθμολογία

Ιάλυσος: Δυσκολεύει η κατάσταση για συμμετοχή στη SL2…

Ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον του ΓΑΣ Ιάλυσος και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο νέο ενιαίο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο νέος αθλητικός νόμος έχει επιβάλει νέα οικονομικά δεδομένα για την συμμετοχή των ομάδων στην ενιαία S.L.2. (ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο 350 χιλ. ευρώ, εγγυητική επιστολή 150 χιλ ευρώ) με τον πρόεδρο των «τοξοβόλων» Μιχάλη Χατζηνικήτα και τους συνεργάτες του… να ζυγίζουν όλες τις παραμέτρους.

Οι «ερυθροκίτρινοι» της προηγούμενες ημέρες έκαναν… άνοιγμα στον κόσμο προκειμένου να συνδράμει οικονομικά, αγοράζοντας μετοχές της ομάδας, που ουσιαστικά έφεραν τους φιλάθλους προ των ευθυνών τους όσον αφορά στην ΠΑΕ. Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση του κόσμου είναι ισχνή, με την προσπάθεια από την διοίκηση να συνεχίζεται.

Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας, αλλά και οι συνεργάτες του δεν θα σταματήσουν να προσπαθούν μέχρι και την τελευταία στιγμή, για να προλάβουν τις προθεσμίες που υπάρχουν ενόψει της ενιαίας S.L.2. έτσι ώστε η ομάδα να είναι βιώσιμη οικονομικά στην σεζόν 2021-2022.

Το ιδανικό για τους «τοξοβόλους» θα ήταν να βρεθεί… συμπαίκτης που θα πλαισιώσει τον Μιχάλη Χατζηνικήτα, βοηθώντας στο να καλυφθεί μέρος των δυσβάσταχτων οικονομικών δεδομένων που προβλέπει το νέο πρωτάθλημα, ωστόσο, μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει προκύψει κάποιο νεώτερο. Όπως και να έχουν τα πράγματα, στο προσεχές χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα στον ΓΑΣ Ιάλυσος, με την μη συμμετοχή της ομάδας στο ενιαίο πρωτάθλημα της Super League 2 να είναι ένα από τα ενδεχόμενα, εκτός και αν αλλάξουν τα πράγματα.

Πηγή: dimokratiki