Βαθμολογία

Ένας μεγάλος παίκτης στον Ηρακλή Λάρισας!!!

Μία ακόμη πολύ δυνατή προσθήκη έκανε ο Ηρακλής Λάρισας ενόψει της συμμετοχής του στη νέα Γ’ Εθνική. Οι στόχοι του σωματείου είναι υψηλοί, με τον Χρήστο Αγριόδημο να είναι το δυνατό «μπαμ». Ένας παίκτης με συμμετοχές μόνο σε επαγγελματικές κατηγορίες και μεγάλη εμπειρία. Αναμένεται να αποτελέσει το δυνατό «χαρτί» για τον Ηρακλή Λάρισας. Στη φωτογραφία μαζί με τον πρόεδρο και ψυχή της ομάδας κ. Λάμπρο Ιωακείμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την συμφωνία με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Χρήστο Αγριόδημο.

Ο Χρήστος Αγριόδημος είναι γεννημένος στην Λάρισα το 1995, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Α.Ε.Λ. από την Ακαδημία της οποίας προέρχεται και στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2014. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Τσαριτσάνη, Τύρναβο, Απόλλων Λάρισας, Παναιτωλικό, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλων Σμύρνης.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό αμυντικό χαφ, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, έναν παίκτη που αποτελούσε στόχο ομάδων της Super League II και αποτελεί τιμή μας που επέλεξε να έρθει στον Ηρακλή. Τον καλοσωρίζουμεστην ομάδα μας, του ευχόμαστε υγεία και να πανηγυρίσει και άλλες επιτυχίες μαζί μας.