Βαθμολογία

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΙΛΙΑΣ: Ευχαριστώ τον Απόλλωνα

Για τη λήξη της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Νίκος Κορομπίλιας δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο για αυτά που έζησα τα τελευταία έξι χρόνια στην ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας. Ευχαριστώ τη διοίκηση του ερασιτέχνη Απόλλωνα (μακάρι στον αθλητισμό να υπάρχουν τέτοιες διοικήσεις με γνώμονα την ασφάλεια, την εξέλιξη και τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για τα παιδιά μιας ακαδημίας).

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον φίλο μου και πρόεδρο Χρήστο Τερζούδη που έχουμε μια πορεία χρόνων μαζί και ήταν ο λόγος που συνεργάστηκα με την Ακαδημία. Επίσης ευχαριστώ όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους γονείς που καθημερινά μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους για την άθλησή τους, τον υπεύθυνο γηπέδου Παναγιώτη Δοξόπουλο για τη συνεργασία που είχαμε καθημερινά και το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους μικρούς αθλητές της ακαδημίας που με όλες τις συνθήκες δίνανε τα πάντα καθημερινά και μας γέμιζαν με παιδικές φωνές και χαμόγελα.
Η Ακαδημία έχει την ιστορία της και είμαι ευτυχισμένος που είμαι ένα κομμάτι της. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλη την οικογένεια του Apollon FC Academy!
Καλό καλοκαίρι.
Σας ευχαριστώ για όλα».