Βαθμολογία

Νέα πρόεδρος στον Διαγόρα η Τασία Ζαμπετούλα - Καρπαθάκη

Η νέα πρόεδρος του Διαγόρα Τασία Ζαμπετούλα- Καρπαθάκη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων της στον Διαγόρα.

Αναλυτικά, όσα είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω το σώμα της Γενικής Συνέλευσης του ιστορικού μας Διαγόρα, που μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με εκλέξει στη θέση του Προέδρου. Επίσης, όλα τα μέλη που μου έκαναν την τιμή να συμμετέχουν στη Διοίκηση κι εκλέχτηκαν. Εγκάρδια ευχαριστώ και σε όλους τους Διαγορίτες, που μου εξέφρασαν την υποστήριξη τους, είτε με μηνύματα, είτε τηλεφωνικά και που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στον κ. Νικόλαο Σαββαϊδη, όπως και στον κ. Σταμάτη Καράβα, για την υποστήριξη και τις συμβουλές τους, που μου είναι πολύτιμες.

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα μου και υπόσχομαι ότι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, για τον σύλλογο που υπηρετώ σχεδόν από τα 15 μου χρόνια και από πολλές θέσεις. Η δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα και ο αθλητισμός μας λόγω covid-19, κάνει το έργο μας δυσκολότερο. Δεν περισσεύει κάνεις διαγορίτης! Όλοι μαζί, με πολλή δουλειά και συνεργασία, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ, το Διευθυντή Οργάνωσης της ΠΑΕ ΓΣ Διαγόρας 1905 κ. Αθανάσιο Σουλελέ και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Μάκη Σιδηρόπουλο για την συνεργασία, ώστε ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Διαγόρας να προχωρούν ενωμένοι και σε αγαστή συνεργασία προς το μέλλον».