Βαθμολογία

Καβάλα: Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με επενδυτικό όμιλο

«Ναυάγησαν» οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 από τον επενδυτικό όμιλο, τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του ομίλου και έμπειρος προπονητής Δημήτρης Σίτσας.

Η περίπτωση απόκτησης της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965 από επενδυτικό όμιλο που εκπροσωπούνταν από τον Καβαλιώτη προπονητή Δημήτρη Σίτσα, ναυάγησε.

Η δήλωση του Σίτσα: «Μετά από μια εβδομάδα διαβουλεύσεων και συζητήσεων με τους αντιπροσώπους του Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά σαν ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΤΣΑΣ για την ειλικρίνεια τους και για την ξεκάθαρη θέση τους σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος θέλω να ενημερώσω την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι δεν επήλθε συμφωνία μεταξύ της πλευράς της εταιρείας μου και του επενδυτικού ομίλου που εκπροσωπώ και της πλευράς των διοικούντων της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η προσπάθεια από την πλευρά μου και σαν Καβαλιώτης ήταν επίπονη και ήθελα περισσότερο από όλους να γίνει η συμφωνία αλλά αυτό δεν κατέστη  δυνατό. Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω τους άνθρωπος της Καβάλας για την δική τους προσπάθεια.

Με τιμή ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΤΣΑΣ».

liganews.gr