Βαθμολογία

Eτοιμάζει μεταγραφή η ΑΕΛ!

Η συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στο AEL RADIO 104.8 και στην εκπομπή "Χωρίς Αντίπαλο" με τους  Θάνο Αναστασίου και Χρήστο Γκατζούλη είχε αρκετές ειδήσεις.

Ο Πινακάς όπως είπε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ  δεν έχει υπογράψει με τους Ερυθρόλευκους ωστόσο οι Βυσσινί τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα, οι βυσσινί έχουν ολοκληρώσει μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή 24 ετών που θα βοηθήσει αρκετά την ΑΕΛ ερχόμενος από σημαντική ομάδα.

Επίσης, τόνισε πως ο Γιακιμόφσκι θα έρθει στην πόλη της Λάρισας την Πέμπτη 22/7 με τον πατέρα του όπου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας όπου η ΠΑΕ θα τον στηρίξει προκειμένου να τον έχει στις τάξεις της. Ο Κολομπίνο λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων της συντρόφου του και ο Χουσίνο που ζήτησε λίγες μέρες παραπάνω άδεια θα έρθουν τις επόμενες ημέρες στην Λάρισα.

Ο Νικολιάς θα επιστρέψει στην Λάρισα αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μαρτίνς και θα συνεχιστεί ο δανεισμός του. Βασικός στόχος είναι το ρόστερ να είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό ολοκληρωμένο πριν την έναρξη του σταδίου της προετοιμασίας των βυσσινί.