Βαθμολογία

Μαγγίρα τις καθημερινές, Τσολάκη τα Σαββατοκύριακα...

Σιγά σιγά «κλειδώνουν» οι εκκρεμότητες στο  OPEN σχετικά με την καθημερινή πρωινή ζώνη, αλλά και αυτή του Σαββατοκύριακου.

Ο σταθμός σύμφωνα με πληροφορίες του primetime επέλεξε για τα καθημερινά πρωινά τη Μπέτυ Μαγγίρα και για τα Σαββατοκύριακα την Ελένη Τσολάκη.

Οι εκπομπές μόλις άρχισαν να στήνονται, με την Μπέτυ Μαγγίρα να ζητά ένα πιο “εναλλακτικό” πρωινό και ο σταθμός να της δίνει εν λευκώ την επιμέλεια της εκπομπής.

Αναζητώντας συμπαρουσιαστές και συνεργάτες, μαθαίνουμε ότι έπεσε στο τραπέζι ακόμη και το όνομα της αδελφής της Ματθίλδης για συγκεκριμένη ενότητα, αλλά και του συζύγου της Δημήτρη Μάζη, θυμίζοντας…εκπομπή οικογενειακής υπόθεσης.

Ωστόσο ο πρώην αθλητής φέρεται να μην είδε ζεστά αυτή τη σκέψη που δεν θα προχωρήσει. Το συστατικό που προτείνει η Μπέτυ Μαγγίρα για το πρωινό, είναι η…σάτιρα.

Όσο για την Ελένη Τσολακη, θα αναλάβει το πρωινό του Σαββατοκύριακου μετά την ολοκλήρωση του “Καλοκαίρι #not”. Η Τσολάκη στην παρέα που θα φτιάξει για το Σαββατοκύριακο, δεν αποκλείεται να συμπεριλάβει και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ για τον Άρη Μακρή προς το παρόν το κανάλι δείχνει “μαγκωμένο”.