Βαθμολογία

Επανεξετάζει την περίπτωση Ντουρμισάι η ΑΕΛ

Την περίπτωση του 24χρονου επιθετικού Φιορίν Ντουρμισάι (αυτό αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία) επανεξετάζει η ΠΑΕ ΑΕΛ, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, τις οποίες και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής που είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο, θέλει και ο ίδιος να βοηθήσει τους «βυσσινί» για να επιστρέψουν στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και πιθανόν να έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.
Όσον αφορά για τον 24χρονο Αργεντινό επιτελικό μέσο πρώην άσο της Μπόκα Τζούνιορς, Αλέξις Ναχουέλ Μεσιντόρο, απλά μένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Νικολιάς και Γιακιμόφσκι αναμένονται εντός των ημερών, καθώς επίσης και οι Ακούνια, Κολομπίνο και Χουσίνιο που έχουν άδεια και μάλλον θα έρθουν στη Λάρισα την ερχόμενη εβδομάδα.
Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και τις πρώτες αυτές ημέρες οι παίκτες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να συνειδητοποιήσουν πως μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί να έρθουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.